reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Gemelo wszystkiego naj naj......;-);-);-);-)

Dziewczyny czy 6 tyg po cesarce moge już zacząć ćwiczyć , czuje się ok , brzuch mnie nie boli. Może któraś z was wie kiedy można zacząć?????;-);-)

Dentico ja sie pytałam swojego gina i powiedział, żebym z brzuszkami sie jeszcze wsztrzymała do stycznia. U mnie to będzie jakieś 10 tyg. po cc.
Sama juz nie moge sie doczekać bo ciągle wyglądam jakbym była w ciąży mimo, że na wadze 2 kg mniej niż przed ciążą:-(

reklama
Abeja zapisałam się na mikrodermobrazje :tak: zadzwoniłam by umówić się na paznokcie do mojej kosmetyczki i tak przypadkiem zagadałam o sprzęcie do mikro i okazało się że niedawno kupiła:tak: za twarz bierze 60-80zł więc brzuch pewnie ok 100zł ale jest taki jeden myk:sorry: nie pracowała jeszcze na brzuchu:sorry: więc będę za królika robić:-p i tak gorzej być nie może niż jest;-) Abeja stosujesz jakieś dodatkowe kosmetyki w domu:confused:

Roksi fajny ten Twój orbitrek
Eli szału nie ma tak normalny:tak: fajnie że mierzy puls:tak: są takie wypasione co wpisujesz wiek, wagę, wzrost i komputer sam układa ci trening :szok: czyli np na początku powolutku później pod górkę naglę znów lekko itd. ale w sumie nie ważne jaki byle miec motywacje i ćwiczyć nawet na takim co nie ma żadnych bajerów w końcu czas można zmierzyć na zwykłym zegarku:tak:
Jak zdecydujesz się na zakup to najpierw dobrze sprawdź wymiary bo naprawdę dużo miejsca zajmuje:szok:

ja zasuwam na orbitreku 40 minut dziennie i najgorszy kryzys mam po 20minutach :confused2: ale jak już przetrwam do 30 minut ostatnie 10 idzie łatwo:tak: przeczytałam że na takich urządzeniach jak orbitrek, rowerek czy bieżnia po 20 minutach zaczyna się spalanie tkanki tłuszczowej:sorry:

Gratuluję zakupu i podziwiam Kochana :tak:jedna sesyjką robisz wiecej niż ja na swoim przez te parę lat :-) oj chyba mnie zmotywowałaś ...

ja dostałam od M leg magic:eek: porażka:eek: nie kupujcie tego- wygląda nawet nawet ale hałasuje i jak sie na tym ćwiczy to telepie sie jakby się miało rozpaść zaraz:eek: fakt e to kokosow nie kosztowało bo z wysyłką wyszło stówkę, ale takiej tandety nie powinni nawet sprzedawać:eek::eek::eek:

nie opłaca sie tego nawet zwracać bo za wysyłkę jak zapłace drugi raz do zwrotu to prawie tyle samo mi za to wyjdzie:eek::eek:

i w dodatku z ułamanym plastikiem w jednym miejscu przyszło:eek: na szczescie w nic nie znaczącym miejscu:eek:

ja nie wiem ale zawsze jak M coś kupuje na allegro to to coś jest zdupczone:confused2: on ma chyba pecha:confused2:
ja czesto kupuje na allegro i tfu tfu na szczescie nie jest tak źle:tak:

Medeuska, najważniejsze,że chłopina chciał dobrze:-)
Mój się ze mnie nieźle uśmiał jak kiedyś wspomniałam o rowerku:-p
Stwiedził, że na bank nie będę ćwiczyć...:-D

Gratuluję zakupu i podziwiam Kochana :tak:jedna sesyjką robisz wiecej niż ja na swoim przez te parę lat :-) oj chyba mnie zmotywowałaś ...
kms tak dałam czadu od poniedziałku do wczoraj że dziś mnie łydka lewa boli:confused2: dziś sobie odpuściłam bo boję się że jutro może być gorzej:sorry: a wybieram się na zakupy i chciałabym w to święto nie cierpieć z bólu:sorry: jeśli jutro będzie ok to znów zabieram się do ćwiczeń:tak: kochana wskakuj i jedziemy;-) ja zazwyczaj włączam coś w tv by czas szybciej leciał:tak:

Meduska ja kiedyś zamówiłam pas wibrujący i do d.... nic nie działa a hałasuje jak głupi:szok: wydałam też ok 100zł

reklama
święta wygrały z moją dietą:zawstydzona/y: i znów jestem w punkcie wyjście:baffled::baffled:
ale wczoraj kupiłam spodenki neoprenowe do ćwiczeń:tak: bo jestem z tych co po godzinie ćwiczeń mają 3 kropelki potu na czole:sorry2: przy tych gaciach po 20 minutach byłam mokra:tak: z tyłka, ud i brzucha lało się:-)
wczoraj jak się w nie wcisnęłam to nie mogłam się dopiąć sama:zawstydzona/y: m trzymał zamek a ja zapinałam w pewnym momencie przyszczypnęłam skórę:szok: i nie mogłam ruszyć maszynką ani w dół ani w górę:zawstydzona/y: śmiałam się i płakała ale jakoś udało mi się uwolnić:tak: został siniak na boku:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry