reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

No właśnie, dziewczyny, można po cięciu chodzić na solarkę nie odczekując jakiegoś umownego czasu?
Musiałabym trochę nabrać koloru bo od wakacji zostały mi białe rękawki na ramionach i nie wygląda to zbyt ładnie, a poza tym jak jestem opalona to lepiej się czuję;-)

i też chętnie skorzystam z tych 8 minutówek medeuski...

reklama
Ela wpisz w youtube 8 min abs, 8 min legs, 8 min bouns.

Meduska, roksi a jak sie Wam podoba pan w niebieskich spodenkach? :-) :-)

dziewczyny melduję, że jestem po pierwszym zabiegu mikrodermabrazji na brzuchu. Przed wyjściem zrobiłam zdjęcie brzucha, żeby zobaczyć jak idą postępy (mam w planach minimum 4 zabiegi). Sam zabieg trwa krótko - ok 20 min. W tym czasie korzystała z 4 róznych koncówek (rozna powierzchnia trąca).
Póki co skóra jest zaczerwieniona i leciutko spuchnięta. Jak opuchlizna zejdzie to zrobie foto porównawcze. Nastepny zabieg za tydzien.

No i pofarbowałam sobie włosy :-) i malutka była ze mną cały czas w salonie, dostała 2x cycka, 2 razy się obsrajtała a tak to grzecznie śpi (nadal) :-)

Meduska też przerzuciłam na te ćwiczenia co Ty wykonujesz:tak: bo przy akrobatycznej 6 bardzo cierpi mój kręgosłup:szok: a powiedz mi ćwiczysz wszystkie partie po kolei czy rozdzielasz część rano część wieczorem :confused:
twardo nie jem po 18 i widzę że coś rusza;-)
ja ćwice na raz jak sie zbiore i najcesciej pred samym pójściem spać bo nie mam kiedy sie do tego zebrać zawsze:eek:

Medeuska,no to moje gratulejszyns :-):-):-):-)!!!!!!
Normalnie pod wrażeniem jestem :tak::tak::tak::tak::tak:!!!!
A u mnie dupa,waga zatrzymała sie na 64 kg i stoi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie jem po 18-tej,słodyczy też nie ruszam,prócz 1,5 łyżeczki cukru do herbaty i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Doooooooooooopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Waga się zepsuła,czy co????????????
Medeuska,a co Ty ćwiczysz,te 8 minutówki o których pisała Abejka????
tak, te 8 minutówki:tak::tak:

Medeuska ja Cię babo trzasnę, ważysz mniej ode mnie, wszystkie wymiary masz mniej więcej 10cm mniejsze od moich (aż się zmierzyłam) i kompletnie nie wiem czym Ty się przejmujesz!!! Ile masz wzrostu?
Jak pisałaś o sobie że jesteś gruba to ja sobie Ciebie całkiem inaczej wyobrażałam...
A z tego co piszesz to wszystko ok! Ja nie uważam że jestem gruba:-p:-p
nie zawwsze waga odpowiada wyglądowi, mma koleanki które waża wiecej a maja mniej w obwodach i odwrotnie- no i niektore maja wiecej w pasie a nie mają tłuszczu:eek: więc nie zawsze to tak wygląda.... teraz już grubo nie wyglądam jak schudłam ale kita jeszcze mam sporawe- pa tym mam krótkie nogi i pewnie dlatego tak mocno je widać:tak: wrostu mam 168

Medeuska gratuluje samozaparcia, mi się na razei nie chce, ani cwiczyć,ani diet stosowac... ale czy mogłabyś podac stronkę z której wziełas te ćwiczenia?

Roksi mi się od długiego czasu marzy orbitrek, ale jakoś nie moge męża przekonać...

a ja w ramach wracania do formy sprezentowałam sobie od Mikołaja;-) karnet na solarium:-p
[video=youtube;dnBhn7YSsnM]http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related[/video]
[video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video]
[video=youtube;uLIfN-31Bgs]http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs&NR=1[/video]
[video=youtube;sSby1UUhyts]http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts&feature=related[/video]

Ela wpisz w youtube 8 min abs, 8 min legs, 8 min bouns.

Meduska, roksi a jak sie Wam podoba pan w niebieskich spodenkach? :-) :-)

dziewczyny melduję, że jestem po pierwszym zabiegu mikrodermabrazji na brzuchu. Przed wyjściem zrobiłam zdjęcie brzucha, żeby zobaczyć jak idą postępy (mam w planach minimum 4 zabiegi). Sam zabieg trwa krótko - ok 20 min. W tym czasie korzystała z 4 róznych koncówek (rozna powierzchnia trąca).
Póki co skóra jest zaczerwieniona i leciutko spuchnięta. Jak opuchlizna zejdzie to zrobie foto porównawcze. Nastepny zabieg za tydzien.

No i pofarbowałam sobie włosy :-) i malutka była ze mną cały czas w salonie, dostała 2x cycka, 2 razy się obsrajtała a tak to grzecznie śpi (nadal) :-)
spoko;-)niezły ale tak do końca to nie mój typ:rofl2::rofl2: wole tego:sorry:
[video=youtube;mVmjhNmvEwo]http://www.youtube.com/watch?v=mVmjhNmvEwo&feature=related[/video]

No właśnie, dziewczyny, można po cięciu chodzić na solarkę nie odczekując jakiegoś umownego czasu?
Musiałabym trochę nabrać koloru bo od wakacji zostały mi białe rękawki na ramionach i nie wygląda to zbyt ładnie, a poza tym jak jestem opalona to lepiej się czuję;-)

i też chętnie skorzystam z tych 8 minutówek medeuski...
no właśnie mam takie samo pytanie zy mogę iść na solarium
bo czekam na @ a jestem 4tyg po porodzie SN

nie zawwsze waga odpowiada wyglądowi, mma koleanki które waża wiecej a maja mniej w obwodach i odwrotnie- no i niektore maja wiecej w pasie a nie mają tłuszczu:eek: więc nie zawsze to tak wygląda.... teraz już grubo nie wyglądam jak schudłam ale kita jeszcze mam sporawe- pa tym mam krótkie nogi i pewnie dlatego tak mocno je widać:tak: wrostu mam 168

O Boże Dziewczyno,nie dobijaj mnie:eek::eek::eek:,ja mam wzrostu 153 cm:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
ja planowałam dziś odwiedzić solarium i zgadnijcie co mi się przytrafiło na 10 minut przed wyjściem:confused: @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój m jest bez serca właśnie siedzi obok mnie i wcina frytki:growl: nie wspomnę o zapachu unoszącym się w całym domu:crazy:
idę się ósemkować;-)

Ostatnia edycja:
Do góry