reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

Mam 173 cm , w czasie ciazy przytylam 15kg przed ciaza wazylam 53kg, juz minal ponad rok i waze tyle samo, ale nie jest to efektem odchudzania sie, ja poprostu tak mam. Jak Dorianek przyszedl na swiet to minal moze miesiac jak juz wszystko bylo po staremu.. hehe... ciesze sie z tego. Moja mama miala problem z powrotem do swojej wczesniejszej wagi i juz jej tak zostalo do dzis dnia. Na szczescie to w genach nie siedzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za zrzucane kilogramy

reklama
u mnie tez nic się nie ruszyło, mimo oszczędnej gospodarki żywnościowej. Ale soc mi w środku siedzi bo od kilku dni brzuch mnie napierdziela jak szalony i jestem cały czasy jak balon wydęta. W piątek jadę do gina może on zaradzi.

4 dni nie jem po 18.00. nie jem słodkiego, czekam na sobote bo wtedy mogę jeść;-)
ćwiczę co drugi dzien po 30min choć gile mam do pasa.
Dieta MŻ poszła w ruch.

wykupiłam sobie z grupoon 10 wejsc na rolletić i 12 wejsc na vibre:-) trochę się potrzęsę

Ostatnia edycja:
Sempe, to faktycznie niedobrze, weź trochę wyluzuj, a 71 kilo to dobra waga, ja bym chciała 80 ważyć i byłabym szczęśliwa. Nie jest żle! Za jakiś czas zaczniesz znowu, po prostu sobie na chwilkę odpuść bo za dużo masz zmartwien żeby jeszcze martwić się głupią wagą, to już za wiele.

Sempe a nie myślałaś o diecie białkowej? Zrobiła się bardzo popularna w Polsce w ostatnim czasie, a jej efekty są naprawde zaskakujące.

A wie któraś o jakiejś innej diecie niż białkowa czy kapuściana, a żeby działała? Bo na białko juz niemogę patrzyć, a kapusta też mi bokiem wychodzi.

MIRANDA a próbowałaś kiedyś kopenhaskiej? To jest 13 dni hard coru ale potem jak wprowadzisz MŻ - to powiem Ci tak, że mój mąż od czerwca (najpierw zrobił sobie kopenhaską potem przestał jeśc słodycze - tylko słodycze) schudł już 18kg :)
Ja schudłam na niej 4, potem trochę próbowałam białkowej - ale za nudne dla mnie - i staram się nie jeśc słodyczy i późnymi wieczorami i spadło mi łącznie też tak od czerwca 8kg.

reklama
mju... a gdzie Ty te 8 kg mialas??? chyba po kieszeniach poupychane bo ja na fotkach ich nie widzialam...
ja z waga nie walcze... wciagam słodycze...wczoraj zjadłam tuz przed snem bo tak mi burczalo w brzuchu ze zasnac nie mogłam.... teraz to luzik bo Monetta ze mnie nadmiar kalorii wysysa ale wiem ze bede musiala uwazac jak ja odstawie... zeby nie zrec tyle co teraz choc nie wydaje mi sie zebym jadła za dwoje... no ale... ;-)

Do góry