reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

Ja się w spodnie zapinam, ale 7 kg mi jeszcze zostało :(((.
Niestety ćwiczyć nie mogę, bo po CC mam zabronione :((((. Sam rowerek niewiele mi daje.

reklama
mi zostało ok 5 kg więc w większość ciuchów się mieszczę tylko ten nieszczęsny fałd skórno tłuszczowy nad paskiem...
2 miesiące po porodzie 71,5 kg, 104 cm w biodrach, 82 cm w pasie, za miesiąc odnotuję zmiany :)
a o ćwiczeniu nie myślę bo i tak jestem caluśki dzień na nogach...na razie pchaie wózka i bieganie za Karolem mi wystarcza, no może w niedzielę to na basen się wybiorę bo mam ochotę...

no nie, ja tu nie będę zaglądać bo depresję dostanę jak nic... ja się nadal nie dopnę w pasie w swoich chudzinkowych portkach sprzed ciąży; obawiam się, że już nigdy w nie nie wejdę, bo raczej bioderka się ciut rozeszły i 34 zrobiło się jednak za malusie, ech...

no nie, ja tu nie będę zaglądać bo depresję dostanę jak nic... ja się nadal nie dopnę w pasie w swoich chudzinkowych portkach sprzed ciąży; obawiam się, że już nigdy w nie nie wejdę, bo raczej bioderka się ciut rozeszły i 34 zrobiło się jednak za malusie, ech...

no dobra przyznam się - mam tez takie jedne niskie strasznie biodrówki lee - one jakies takie nierozciągliwe, sztywne i w tych tez nie dopne i to właśnie przez biodra bo one własnei na nich maja suwak i guzik:-(

Ale nie kupuje zadnych nowych ciuszków wiekszych - musze wrócić do siebie i tyle- ale cóż duzo zostało jeszcze...:wściekła/y:i powoli idzie to chudnięcie

W spódnice troche łatwiej mi się wchodzi ale sa ciasne że hej:-D

Dziewczyny nie myslcie ze ja jakas chudzina i ze tak wszystko rozowo u mnie wyglada...ja nie nosze rozmiaru 36,tylko 40 ..he,he....ale przed ciaza tez w takim chdzilam i zadna tam ze mnie chudzina.....maly brzusio jeszcze mam(taki flazasty...hi,hi....)...ale ja sie i tak ciesze,bo po poprzedniej ciazy to z rok mi zajelo zanim wrocilam do siebie....:cool:

reklama
no dobra przyznam się - mam tez takie jedne niskie strasznie biodrówki lee - one jakies takie nierozciągliwe, sztywne i w tych tez nie dopne i to właśnie przez biodra bo one własnei na nich maja suwak i guzik:-:)-D
doceniam gest, malbertko:-D już mi raźniej jest nieco:-D

ale mam newsa za to - dziś wskoczyłam na wagę i ku memu zdziwieniu połączonemu - nie ukrywam - z lekką euforią waga wskazała 59 kg:-) zostało mi więc już tylko 4 kg do zrzucenia, tralalalalalalalalalala:-D gdybym tak jeszcze zdołała odstawić zupełnie słodycze wszelakie, to może bym osiągnęła dawną wagę całkiem prędko...

Do góry