reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

dziewczyny trzymam mocno kciuki, zeby udało sie Wam zgubic upragnione kg;
chociaz kochanego cialka nigdy za wiele i dzieciaczki pewnie wola sie przytulic do mamusi, ktorej nie wystaja kostki, np. moj Miko chetniej przytula sie do tatusia (ok 100 kg) niz do mnie, wiec cos za cos ;-)

reklama
u mnie sie waga tez unormowala, juz nie tyje:tak:
a nawet mniej jest, ale przestalam w nocy jesc bo juz nie wstaje
sniadanie tez dopiero ok 10 rano jem
i wiecej zup niz wczesniej

a ja od 3 miesięcy nei zgubiłam ani 1 kg. ;-( w ciązy przytyłam 25kg, szpitalu zeszło 10 i wciąz mam 15 a nawet wiecej za dużo ;-( i nic nie chudnę! chodze nawet na treningi 1.5 godz 2 x na tydz, trener mi daje wycisk że hej. I co? I g....

jak staję przed lustrem to mi się płakać chce.

a ja od 3 miesięcy nei zgubiłam ani 1 kg. ;-( w ciązy przytyłam 25kg, szpitalu zeszło 10 i wciąz mam 15 a nawet wiecej za dużo ;-( i nic nie chudnę! chodze nawet na treningi 1.5 godz 2 x na tydz, trener mi daje wycisk że hej. I co? I g....

jak staję przed lustrem to mi się płakać chce.
U mnie dokladnie to samo... Tyle samo przytylam, tyle samo zgubilam i waga tak samo stoi w miejscu....:wściekła/y:

U mnie pomału, bo pomału ale leci...
Ale niestety na boczkach mi nie maleje :((((

Też płacze przed lustrem jak się widzę :((((

Dziewczynki przestancie plakac przed tymi lustrami:-)
Ja jak stane to mimo zwalek i boczkow mowie sobie,ze jestem piekna;-)
Bo przeciez nie zwalki i boczki o tym decyduja :tak:
Chociaz fajnie by bylo gdyby ich nie bylo...ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D

ja wrócilam do swojej wagi jakieś2 tygodnie temu,ale ostatnio przez spacerku zgubiłam jeszcze kg wiec sie ciesze,bo może teraz uda mi sie osiągnąćwage jakąchciałam kiedyś przed ciążą

reklama
Do góry