reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Podobno lekarka mi mówiła ,ze przy drugim dziecku ciężej kilogramy zgubić tłumaczyła mi dlaczego ,ale ja pamięci nie mam więc głupot nie będę wypisywać.Po synu też ja wychodziłam ze szpitala to miałam -10kg a w ciąży przytyłam 8kg a w ciągu pół roku kolejne 6kg zleciało i wygladałam jak gęś wyścigowa a teraz TRAGEDIA:wściekła/y:Niby zostało mi 3 kg zrzucić ale ja chcę więcej bo przez ostatnie 1,5 roku to z 13 kg mi przybyło co dieta to 5kg więcej .Najlepiej działał zelixa ale teraz karmie i odpada

reklama
Zelixa - napisz coś więcej :)))
Zelixa jest na recepte i przyjmuje się pod kontrolą lekarza .Deli poszukaj sobie na googlach poglądów na ten temat bo to dość poważny specyfik jest tego polski odpowiednik nazywa się meridia poczytaj ,ale ja brałam ją i przez miesiąc schudłam 10 kg nic nie robiąc i później cięzko jest przytyć nie ma efektu jojo choć pewnie i tacy się znajdą co przytyją .Każdy organizm inny:-)

Zelixa jest na recepte i przyjmuje się pod kontrolą lekarza .Deli poszukaj sobie na googlach poglądów na ten temat bo to dość poważny specyfik jest tego polski odpowiednik nazywa się meridia poczytaj ,ale ja brałam ją i przez miesiąc schudłam 10 kg nic nie robiąc i później cięzko jest przytyć nie ma efektu jojo choć pewnie i tacy się znajdą co przytyją .Każdy organizm inny:-)
Meridia jest na bazie amfetaminy i ma wiele skutkow ubocznych... Nie polecam tego!!!! Chogata nie skus sie brac to moja kolezanka to brala przez 2,5 miesiaca- niedosc ze sie od tego uzaleznila to pozniej problemy z watroba miala ze hoho.... A lekarz powiedzial jej ze i tak ma szczescie ze to sie dla niej jeszcze gorzej nie skonczylo... Zreszta w internecie na roznych forach pisza o tym jakie to jest swinstwo! Jedyny plus tego ze kg leca blyskawicznie... Ale za jaka cene? juz wolalabym byc z nadwaga niz brac to dziadostwo...

Meridia jest na bazie amfetaminy i ma wiele skutkow ubocznych... Nie polecam tego!!!! Chogata nie skus sie brac to moja kolezanka to brala przez 2,5 miesiaca- niedosc ze sie od tego uzaleznila to pozniej problemy z watroba miala ze hoho.... A lekarz powiedzial jej ze i tak ma szczescie ze to sie dla niej jeszcze gorzej nie skonczylo... Zreszta w internecie na roznych forach pisza o tym jakie to jest swinstwo! Jedyny plus tego ze kg leca blyskawicznie... Ale za jaka cene? juz wolalabym byc z nadwaga niz brac to dziadostwo...
Oleńka czytaj dokładnie posty bo ja już pisałam ,że brałam toi schudłam 10 kg w miesiąc Deli się pytała co to ,to poleciłam jej poczytać w necie nikogo nie namawiam u mnie skutków ubocznych brak było.Ja na razie póki karmie nie biore nic a potem to się zobaczy jak treningi nie pomogą to zelixa pomorze.

Oleńka czytaj dokładnie posty bo ja już pisałam ,że brałam toi schudłam 10 kg w miesiąc Deli się pytała co to ,to poleciłam jej poczytać w necie nikogo nie namawiam u mnie skutków ubocznych brak było.Ja na razie póki karmie nie biore nic a potem to się zobaczy jak treningi nie pomogą to zelixa pomorze.
Przeczytalam dokladnie Twojego posta i wiem ze juz to bralas wiec ja tylko Ci napisalam co bylo z moja kolezanka i PORADZILAM zebys tego nie brala. Co Ty zrobisz to juz od Ciebie zalezy! Dobrze ze nie bylo u Ciebie skutkow ubocznych... Jednak na wiele osob zle wplywa... Oczywiscie ze kazdy kto chce musi o tym poczytac i sam zdecydowac... Ja napisalam swoje zdanie.

hejka
mnie do wagi z przed ciazy brakuje 4 kog wlasciwie ale chcialabym wiecej zrzucic:)od poniedzialku jestem na diecie south beach i zobaczymy czy jakies efekty beda:)no ale juz cyckiem nie karmie wiec dietowac sie jako tako moge a ze przy karmienu z pewnych rzeczy zrezygnowalam to i latwiej mi teraz:)
bede zdawac relacje jak mi idzie:)

a ja juz prawie doszlam do siebie,jeszcze 2 kg mi zostaly.....ale ja nic nie robie,nawet cwiczyc mi sie nie chce....
po pierwszej ciazy to jakos dlugo dojsc do siebie nie moglam.....z rok mi zajelo :szok:...nie wiem od czego to zalezy,bo teraz tylko te 2 kg w pasie mi zostaly...he,he....bo jeszcze w niektore ciuchy nie wchodze....:-D

reklama
U mnie do wagi z przed ciazy zostalo jeszcze 8kg:szok::wściekła/y: a jeszcze 3 kg przed ciaza nabralam wiec i to by sie przydalo zrzucic... Ehhh:-:)-( Spodni z przed ciazy nawet na biodra nie wcisne nie wspominajac juz o tym zeby sie w nie dopiac... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y:Trzeba zaczac cwiczyc bo inaczej moge pomarzyc zeby wrocic do sylwetki z przed ciazy:zawstydzona/y:
A wlasnie zaczela juz ktoras cwiczyc???? Znacie jakies dobre cwiczenia na brzuch, posladki i uda??

Do góry