reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
anitek- zazdroszcze, bo mi wrecz przeciwnie,

ostatnio doszlam do wniosku ze to przez to ze owocow nie jem, tylko bezpieczne jabkla a wczesniej owoce non stop
spodni sprzed ciazy nie dopinam:baffled: na zakupy sie musze wybrac

Ja w ciąży przytyłam 19 kg :szok::szok::szok:!!!
I teraz jeszcze mam jakieś 10 kg nadwagi, sama się zastanawiam jak to możliwe, że dopiero 9 kg od porodu mi ubyło :szok: Wcale nie wydaje mi się, żebym sie tak nażerała... a to już przecież całe 6 tygodni. ZAŁAMKA TOTALNA! :sad:

A ja w ciąży przybrałam 17kg. Dobę po porodzie zeszło 6kg a dziś ważę jak przed ciążą i od razu wskoczyłam w eskę z rozmiaru L. Ale za to rozstępów mam,że ho ho!

Ja ostatnio stwierdziłam że ciąża pomogła mi schudnąć i przede wszystkim zrzucić boczki :-):-):-)
Wcześniej próbowałam różnych diet a boczki jak były tak były a wystarczyło zajśc w ciążę żeby się ich pozbyć ;-):tak::-D

karincia szczęściaro, ja mam odwrotnie właśnie; kiedyś nie miałam zbędnego tłuszczyku, a ilekroć usiłowałam przytyć, nic z tego nie wychodziło; a teraz trochę boczków mam... nie żeby mi to sen z powiek spędzało, ale jak pomyślę o kupowaniu nowych ciuchów w większym rozmiarze...:sorry:

Ja w czasie ciąży przytyłam tylko 6 kg i po porodzie waga była od razu taka jak przed ciążą ale pasowało by tak zrzucić jeszcze jakieś 5 kg no tak 8 kg:-) Jestem 3 tygodnie po porodzie już i mimo tego że karmie piersią zauważyłam że już mam kg więcej więc nie będzie tak łatwo pewnie....:-D:-D:-D

reklama
od 3tyg moja waga stoi w miejscu, zeszło mi 16kg i na tym koniec, obecna waga to 83kg, przydałoby się te 14kg do sylwestra zgubic:-D:-D
To zazdroszcze bo ja od wyjścia ze szpitala nic ani deko nie schudłam a jestem na diecie wątrobowej czyli zero tłuszczu ,słodyczy i napoi gazowanych .Chodze na spacery po 3-4 h ,dźwigam wózek z 4piętra ,karmie cycem i nic .Lekarka twierdzi ,ze to kwestia hormonów ale po prostu ży..ć się chce:wściekła/y:
A ostatnio nawet chleba nie tykam a zamiast ziemniaków ryżyk i też nic:crazy:

Do góry