reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
anitek- zazdroszcze, bo mi wrecz przeciwnie,

ostatnio doszlam do wniosku ze to przez to ze owocow nie jem, tylko bezpieczne jabkla a wczesniej owoce non stop
spodni sprzed ciazy nie dopinam:baffled: na zakupy sie musze wybrac

Ja w ciąży przytyłam 19 kg :szok::szok::szok:!!!
I teraz jeszcze mam jakieś 10 kg nadwagi, sama się zastanawiam jak to możliwe, że dopiero 9 kg od porodu mi ubyło :szok: Wcale nie wydaje mi się, żebym sie tak nażerała... a to już przecież całe 6 tygodni. ZAŁAMKA TOTALNA! :sad:

A ja w ciąży przybrałam 17kg. Dobę po porodzie zeszło 6kg a dziś ważę jak przed ciążą i od razu wskoczyłam w eskę z rozmiaru L. Ale za to rozstępów mam,że ho ho!

Ja ostatnio stwierdziłam że ciąża pomogła mi schudnąć i przede wszystkim zrzucić boczki :-):-):-)
Wcześniej próbowałam różnych diet a boczki jak były tak były a wystarczyło zajśc w ciążę żeby się ich pozbyć ;-):tak::-D

karincia szczęściaro, ja mam odwrotnie właśnie; kiedyś nie miałam zbędnego tłuszczyku, a ilekroć usiłowałam przytyć, nic z tego nie wychodziło; a teraz trochę boczków mam... nie żeby mi to sen z powiek spędzało, ale jak pomyślę o kupowaniu nowych ciuchów w większym rozmiarze...:sorry:

Ja w czasie ciąży przytyłam tylko 6 kg i po porodzie waga była od razu taka jak przed ciążą ale pasowało by tak zrzucić jeszcze jakieś 5 kg no tak 8 kg:-) Jestem 3 tygodnie po porodzie już i mimo tego że karmie piersią zauważyłam że już mam kg więcej więc nie będzie tak łatwo pewnie....:-D:-D:-D

reklama
od 3tyg moja waga stoi w miejscu, zeszło mi 16kg i na tym koniec, obecna waga to 83kg, przydałoby się te 14kg do sylwestra zgubic:-D:-D
To zazdroszcze bo ja od wyjścia ze szpitala nic ani deko nie schudłam a jestem na diecie wątrobowej czyli zero tłuszczu ,słodyczy i napoi gazowanych .Chodze na spacery po 3-4 h ,dźwigam wózek z 4piętra ,karmie cycem i nic .Lekarka twierdzi ,ze to kwestia hormonów ale po prostu ży..ć się chce:wściekła/y:
A ostatnio nawet chleba nie tykam a zamiast ziemniaków ryżyk i też nic:crazy:

Do góry