reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Jakoś nie zauważyłam u siebie spadku wagi nawet minimalnie... :baffled:

Ani na początku ciązy, ani teraz... :no:

Mitemil-to cos tak jak ja.....ciagle tylko przybywa , a nic nie ubywa....:-D:-D:-D
Ale i tak nie jest zle , w porownaniu z poprzednia ciaza.....
Teraz mam 10 kg na +...
A z Gosia przytylam ponad 20 kg.:szok:...wiec mam nadzieje ze przez miesiac nie utyje drugich 10 kg....:confused:

reklama
a mnie waga prawie się nie zmienia od początku tylko 6 kilo a brzuch mam ogromniasty nie wiem jak to możliwe oczywiście ja się bardzo ciesze bo i tak miałam kilogramów nad stan z przed ciąży więc

Moja waga za wiele się nie zmieniła od ostatniej wizyty, przytyłam 300g z czego Mała 410:-D więc mam 14 kg na plus i ważę 95kg

U mnie 12 na plusie, więc wydaje mi się, że nie grozi mi pobicie rekordu poprzedniej ciąży 22+.
Ale nigdy nic nie wiadomo...

Malinka mi zostało 4 dni a na plusie już 24 kilo i w ciągu 10 dni 4. Co prawda urosły mi baaardzo piersi w międzyczsie, i pozwoliłam sobie na słodkie. Ciekawe ile mi jeszcze dojdzie do końca. Ostatnią ciążę zakończyłam na 112, teraz mam 109. Buuuuu.

reklama
Do góry