reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

Mi się waga na razie zatrzymała. Mam +16. Doszła do siebie sprzed moich hemoroidów i stoi na razie. Ciekawe na jak długo??

reklama
Ja 2 tygodnie temu miałam 15kg na plusie, a od tego czasu sie nie ważyłam ale na pewno przybrałam ... ;) Teraz pewnie bede się ważyła dopiero 7 lipca bo wtedy mam wizyte u lekarza... W domu nie mam wagi... ;/

rano po wyproznieniu, nago najlepiej
inaczej nie jest wynik miarodajny:tak:

żeby to było takie łatwe życie byłoby piekniejsze ;)
ja rano przez ostatnie parę dni (bez wypróznianai:-() ważę 79,9-80,1 a wieczorem ok 1,5-2 kg więcej - staram sie kontrolować to codziennie żeby ewentualnie wyłapać kiedy mi sie ta różnica za duża zrobi - że za bardzo zacznę puchnąc...no bo puchnę i tak ale jak na razie cały czas podobnie i chyba jeszcze nei tak bardzo...
generalnie ok 14/15 na plusie (niewiem dokładnie ile bo wagę kupiłam w grudniu a już wtedy miałam na plusie!!!)

reklama
Do góry