reklama
patisia1218
Fanka BB :)
Ja 2 tygodnie temu miałam 15kg na plusie, a od tego czasu sie nie ważyłam ale na pewno przybrałam ... Teraz pewnie bede się ważyła dopiero 7 lipca bo wtedy mam wizyte u lekarza... W domu nie mam wagi... ;/
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja też mam 7.07 wizytkę ,ale waga w domu jest tylko nie chcę się stresować;-)Ja 2 tygodnie temu miałam 15kg na plusie, a od tego czasu sie nie ważyłam ale na pewno przybrałam ... Teraz pewnie bede się ważyła dopiero 7 lipca bo wtedy mam wizyte u lekarza... W domu nie mam wagi... ;/
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja właśnie teraz nie zważę się bo właśnie wrąbałam 5 naleśników z truskawkami to pewnie i z kilo więcej będzie.Ja mam wogę do 140 kg to pewnie jej nie przekręcęNa mojej ostatnio pokazuje sie tylko napis NoMoze sie skonczyla
Mewa29
mama Adama
Chogata, wazy sie rano po wyproznieniu, nago najlepiej
inaczej nie jest wynik miarodajny
rano po wyproznieniu, nago najlepiej
żeby to było takie łatwe życie byłoby piekniejsze
ja rano przez ostatnie parę dni (bez wypróznianai:-() ważę 79,9-80,1 a wieczorem ok 1,5-2 kg więcej - staram sie kontrolować to codziennie żeby ewentualnie wyłapać kiedy mi sie ta różnica za duża zrobi - że za bardzo zacznę puchnąc...no bo puchnę i tak ale jak na razie cały czas podobnie i chyba jeszcze nei tak bardzo...
generalnie ok 14/15 na plusie (niewiem dokładnie ile bo wagę kupiłam w grudniu a już wtedy miałam na plusie!!!)
izabela...
Fanka BB :)
ja też ważę się w domu rano, na czczo, nago, ale nie zawsze po wypróżnieniuChogata, wazy sie rano po wyproznieniu, nago najlepiej
u lekarza po południu pokazuje mi 1,5kg więcej, więc trzymam się swojej wagi
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ło matko stanęłam na wadzę i +15kg Idę się popłakać:-(
Podziel się: