reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
A ja przez te stresy 1,5 kg mniej ale spoko tylko to mi przejdzie nadrobię podwójnie ,więc się nie cieszę
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ale cię męczy to psakudztwoJa kilogram mniej od wczoraj przez moją dolegliwość ((
Nutela
Zaangażowana w BB
U mnie 10 kg na plusie.:-)
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny, ja już mam 14-15 +, ale absolutnie nie wiem gdzie się to podziało i nikt mi nie wierzy jak mówię ile ważę; jak odwiedziłam ludzi w pracy, to z niedowierzaniem pytali gdzie mi się niby to moje dziecko mieści i czy na pewno to 7 m-c... możliwe, że wody płodowe aż tyle ważą..?
kaskax25
mama wspaniałej trójki
No raczej napewno wody plodowe az tyle nie waza, ale dziecko wazy juz kolo 2kg, wody plodowe okolo kg, lozysko tez kg, macica. A reszta to tez zwiekszona ilosc krwi, woda w organizmie i troszke tluszczyku sie ukrywa na brzuszku jak urodzisz wtedy te miejsca beda bardziej widoczne. no ale nie ma co sobie teraz tym zawracac glowy bo jesc trzeba a jak organizm do tycia sklonny to czy sie je malo czy duzo to i tak sie przytyje, niestety
Dzisiaj weszłam na wagę i po 3 tygodniach stania w miejscu - w tym tygodniu 2 kilo na plus czyli już 10. Tak coś czułam, że w tym tygodniu organizm nadrabia zaległości z okresu przeziębienia, bo ciągle byłam głodna i miałam na coś ochotę.
reklama
Podziel się: