reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

A mi pomału waga wraca...
Straciłam 2 kg na początku tygodnia i już nadrobiłam 1 kg :)

Może wracam pomału do "zdrowia"....

reklama
Ja juz też się nie przejmuję jeżeli Jagoda rozwija się prawidlowo, trudno, będę żżucać po porodzie. Póki co wygląda że 17 na plusie.

ja odpukac na razie w miejscu stoję ,ale tez i mniej jem bo miejsca nie mam ,bo mi mała pod żebrami siedzi.Mam 10 na +.Ale pewnie do wizyty u gina to sie zmieni;-)

W piątek ważyłam się przed wizytą i mam + 10 kg. Pan doktor powiedział, ze jak przytyje do końca ciązy jeszcze ze dwa kilogramy to będę miała wzorową/książkową wage. :-)

W piątek ważyłam się przed wizytą i mam + 10 kg. Pan doktor powiedział, ze jak przytyje do końca ciązy jeszcze ze dwa kilogramy to będę miała wzorową/książkową wage. :-)
ja pewnie więcej przytyje niż te 12 kg,bo ja mam takie skoki ,2 tyg. nic nie tyję a potem nadrabiam.A u mnie jeszcze 2 miesiące ,więc nie licze na cuda:baffled:

Dokladnie Chogata jak mowisz....ja tez na cuda nie licze...hi,hi.....
Na ostatniej wizycie (ze 2 tyg. temu) mialam 8 na plusie,ale czuje ze teraz juz mam sporo wiecej.....a tu jeszcze 2 mies. zostalo , a terza dzidzius rosnie i sporo przybywa na wadze.....wiec nie licze ze malo przytyje....:-D

reklama
Ja ostatnio jak się ważyłam to się zdziwiłam bo miałam już 10 kg na + a ostanio ważyłam 60,500 czyli schudłam 1,5 kg. Fakt że wcześniej było cieplem i myśle że ta waga to też woda zatrzymana w organiźnmie.
Zobaczymy ile będzie na koniec, bo jeszcze trochę czasu zostało :tak:

Do góry