reklama
andariel
mama super dwójki :]
no widzisz deli, dobrze będzie grunt to myśleć pozytywnie!!!
miranda
Fanka BB :)
Ja juz też się nie przejmuję jeżeli Jagoda rozwija się prawidlowo, trudno, będę żżucać po porodzie. Póki co wygląda że 17 na plusie.
azorek84
mama Amelii 2009
a ja sie troche stresuje.w 3 dni spadlam 4kg dzisiaj mam wizyte u poloznej ale znajac szkockie obyczaje to powie mi ze tak ma byc, ze to normalne:-(
Chogata
Mama Aluni i Dominika
ja odpukac na razie w miejscu stoję ,ale tez i mniej jem bo miejsca nie mam ,bo mi mała pod żebrami siedzi.Mam 10 na +.Ale pewnie do wizyty u gina to sie zmieni;-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
ja pewnie więcej przytyje niż te 12 kg,bo ja mam takie skoki ,2 tyg. nic nie tyję a potem nadrabiam.A u mnie jeszcze 2 miesiące ,więc nie licze na cudaW piątek ważyłam się przed wizytą i mam + 10 kg. Pan doktor powiedział, ze jak przytyje do końca ciązy jeszcze ze dwa kilogramy to będę miała wzorową/książkową wage. :-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dokladnie Chogata jak mowisz....ja tez na cuda nie licze...hi,hi.....
Na ostatniej wizycie (ze 2 tyg. temu) mialam 8 na plusie,ale czuje ze teraz juz mam sporo wiecej.....a tu jeszcze 2 mies. zostalo , a terza dzidzius rosnie i sporo przybywa na wadze.....wiec nie licze ze malo przytyje....
Na ostatniej wizycie (ze 2 tyg. temu) mialam 8 na plusie,ale czuje ze teraz juz mam sporo wiecej.....a tu jeszcze 2 mies. zostalo , a terza dzidzius rosnie i sporo przybywa na wadze.....wiec nie licze ze malo przytyje....
reklama
Ja ostatnio jak się ważyłam to się zdziwiłam bo miałam już 10 kg na + a ostanio ważyłam 60,500 czyli schudłam 1,5 kg. Fakt że wcześniej było cieplem i myśle że ta waga to też woda zatrzymana w organiźnmie.
Zobaczymy ile będzie na koniec, bo jeszcze trochę czasu zostało
Zobaczymy ile będzie na koniec, bo jeszcze trochę czasu zostało
Podziel się: