reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja mam kilo więcej a jak pogoda będzie dalej taka to stówka murowana do końca czerwcaja po 4tyg mam 3kg wiecej czyli wynik ogólny +13kg!!!!!!!!!
na wadze 94kg łolaboga:-)
mam to gdzieś;-)
W sumie do 7 mc przytyłam 5kg a przez miesiąc 4kg.Zobaczymy co będzie dalej
Ja mam kilo więcej a jak pogoda będzie dalej taka to stówka murowana do końca czerwca
W sumie do 7 mc przytyłam 5kg a przez miesiąc 4kg.Zobaczymy co będzie dalej
Chogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
ja się przestałam już przejmowac ,zwłaszcza jak jest taka pogoda i mam depresję to gdzies sobie musze ulzyc najwyżej po porodzie będę się martwic co ze zbędnymi kilogramami .Ja w poprzednij ciązy przytyłam 8 kg a byłam spuchnięta jak balon ,a po pordzie ważyłam mniej niz przed zajściem w ciaże.Pozyjemy zobaczymyChogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło.
Karincia chetnie bym sie z Toba zamienila... Mam 17kg do przodu:-(
ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja mówie ,jak mi ktoś gada że mam brzuch ,że wkońcu w ciąży jestem i co dziecko mam przez 9 miesięcy w plecaku nosić???????To już się odechciewa wogule gadania tracą zupełnie ochotę.ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.
Jeszcze muszę coś wymyślic jak mi mówią po złości :cześc gruba
agusia0611
Fanka BB :)
Chogata - ja bym odpowiedziała z uśmiechem "Cześć brzydki!"
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Coś tam musze dla takich dzieciuchów wymyslec ,żeby w pięty poszło;-)Chogata - ja bym odpowiedziała z uśmiechem "Cześć brzydki!"
Podziel się: