reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
a wiecie co - ja sie specjalnie zwazyłam przed spaniem i po - 1,4 kg różnicy a w miedzyczasie tylko jedno siku które przecież chyba tyle nie ważyło - co sie z tym stało ;)?

Ja mam kilo więcej a jak pogoda będzie dalej taka to stówka murowana do końca czerwca:eek:
W sumie do 7 mc przytyłam 5kg a przez miesiąc 4kg.Zobaczymy co będzie dalej

Chogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło. :)

Chogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło. :)
ja się przestałam już przejmowac ,zwłaszcza jak jest taka pogoda i mam depresję to gdzies sobie musze ulzyc najwyżej po porodzie będę się martwic co ze zbędnymi kilogramami .Ja w poprzednij ciązy przytyłam 8 kg a byłam spuchnięta jak balon ,a po pordzie ważyłam mniej niz przed zajściem w ciaże.Pozyjemy zobaczymy

Karincia chetnie bym sie z Toba zamienila... Mam 17kg do przodu:zawstydzona/y::-(

ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". :-D W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.

ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". :-D W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.
Ja mówie ,jak mi ktoś gada że mam brzuch ,że wkońcu w ciąży jestem i co dziecko mam przez 9 miesięcy w plecaku nosić???????To już się odechciewa wogule gadania tracą zupełnie ochotę.
Jeszcze muszę coś wymyślic jak mi mówią po złości :cześc gruba:wściekła/y:

reklama
Do góry