reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
a wiecie co - ja sie specjalnie zwazyłam przed spaniem i po - 1,4 kg różnicy a w miedzyczasie tylko jedno siku które przecież chyba tyle nie ważyło - co sie z tym stało ;)?

Ja mam kilo więcej a jak pogoda będzie dalej taka to stówka murowana do końca czerwca:eek:
W sumie do 7 mc przytyłam 5kg a przez miesiąc 4kg.Zobaczymy co będzie dalej

Chogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło. :)

Chogata, ja w poprzedniej ciąży miałam 8 na plusie do 7 miesiąca, a w 7 przytyłam 5 kilo - głównie napuchłam.
Teraz nie chcę zapeszać, ale 7 miesiąc prawie się kończy, a waga stoi w miejscu - czyżby puchnięcie mnie tym razem ominęło. :)
ja się przestałam już przejmowac ,zwłaszcza jak jest taka pogoda i mam depresję to gdzies sobie musze ulzyc najwyżej po porodzie będę się martwic co ze zbędnymi kilogramami .Ja w poprzednij ciązy przytyłam 8 kg a byłam spuchnięta jak balon ,a po pordzie ważyłam mniej niz przed zajściem w ciaże.Pozyjemy zobaczymy

Karincia chetnie bym sie z Toba zamienila... Mam 17kg do przodu:zawstydzona/y::-(

ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". :-D W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.

ja mam dokładnie tyle samo..... a mój lekarz mówi: "Jeśli ktoś pani powie, że ma pani duży brzuch, proszę mu powiedzieć, żeby spadał". :-D W końcu to nie jest tak, że się objadam ponad normę, czy wsuwam same słodycze.. jem rozsądnie, a i tak przybyło 17kg. Trudno. Zrzuci się potem.
Ja mówie ,jak mi ktoś gada że mam brzuch ,że wkońcu w ciąży jestem i co dziecko mam przez 9 miesięcy w plecaku nosić???????To już się odechciewa wogule gadania tracą zupełnie ochotę.
Jeszcze muszę coś wymyślic jak mi mówią po złości :cześc gruba:wściekła/y:

reklama
Do góry