reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja sobie próbuję wmówić ,że po ciąży to się biorę ostro za siebie tzn. jakis rowerek ,aerobik itd... Ale z drugiej strony jak pomysle ,że do 26 sierpnia tyle czasu jeszcze to ogarnia mnie blady strach może bedzie 100 kg (Boże tylko nie to
).Jak rozmawiam ze znajomymi to mi mówią ,że one dopiero po 25 tc przyspieszały z wagą to załamuję się dosłownie.Jeszcze wczoraj na próbie w kościele była mama jednej uczennicy od syna z klasy i też w ciązy.Myśle sobie pewnie z wielkości brzucha będzie w lipcu rodzić a ona mi mówi ,ze ma termin na 25 maja to już się zamknęłam

MALINKA2109
Fanka BB :)
Ja mam na plusie 8kg.I mam 53kg. Ale ze mnie chudzina i lekarka kazała mi więcej przytyć.

Katarina2308
A ja mam już 10 kg na plusie.Trochę sie załamałam, ale mam znajomą, która przytyła 35 kg i z pomocą dietetyka doszła potem do takiej figury, że nie poznać, by kiedykolwiek rodziła!!
megaczka
Ja mam na plusie 8kg.I mam 53kg. Ale ze mnie chudzina i lekarka kazała mi więcej przytyć.![]()
ja przytylam jakies 5 kg jak na razie, i waze niecale 55 kg. Mowilam lekarzowi ze sie martwie czy to nie za malo ale on na to ze moja waga jest jeszcze w normie i moze pod koniec wiecej przybiore. Jem wszystko na co mam ochote i sie nie ograniczam ale nie przybieram

izabela...
ja już mam 10kg na +, a moja waga to 69-70kg 

izabela...
przy 175cm wzrostu :-)
agusia0611
To tak jak ja!!!!!!!!!!!Zawsze sobie obiecuję, że nie będę wchodzić na ten wątek, a potem włażę, czytam i tylko chce mi sie wyć........
reklama
Podziel się: