reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
no i znow zostalam wczoraj zwazona na wadze lekarskiej u poloznej... wynika z niej ze przytylam w ciagu 6 tygodni 1,7kg... nie jest zle - razem na plusie mam prawie 10kg... zapomnialam tylko zwazyc sie jeszcze raz u lekarza na tej elektronicznej wadze ale polozna mowila ze roznica moze byc nawet 2 kg...
ale takie tempo tycia nawet mi odpowiada ;-) mieszcze sie w tabelce ;-)

Miranda a może to nie święta tylko po prostu taki moment kiedy mocno rosniemy :) u mnie nad ranem ok 8 na plusie ale do wieczora to potrafi jeszcze z kilogram albo i więcej przybyć

reklama
Ojej...
to ja juz przytylam 12 kg od poczatku ciazy, czyli przez 23 tygodnie..
Mam wyznaczona norme 16 kg przy moim wzroscie i mojej wadze poczatkowej, ale czuje ze przekrocze te granice :-)

Zawsze uwzalam ze jestem tlusciutka, ale jak obejrzalam ostatnio zdjecia sprzed ciazy, to wrecz sie zachwycilam :D Okazalo sie ze mialam wciecie w talii i szczyple nogi :-D
Mam nadzieje, ze uda mi sie do tego wrocic :tak:

Do góry