reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
Ja też się mieszczę w granicach tej tabelki, ufff. Ale wczoraj byłam u siebie w pracy, chciałam kupić jakąś fajną bluzeczkę lub tunikę i co???W rozmiar 42 nie weszłam, bo się w biuście nie zmieściłam:(A wcale nie mam dużego

no ja nie mam w sumie żadnych kilogramów na +.. na początku ciąży schudłam (nie przez wymioty, bo nie miałam) około 3-4 kg, a teraz nawet nie mam tyle co przed ciążą :eek: następnym razem muszę się lekarza spytać czy to tak może być, bo to aż podejrzane jest :eek:

no ja nie mam w sumie żadnych kilogramów na +.. na początku ciąży schudłam (nie przez wymioty, bo nie miałam) około 3-4 kg, a teraz nawet nie mam tyle co przed ciążą :eek: następnym razem muszę się lekarza spytać czy to tak może być, bo to aż podejrzane jest :eek:
Jeśli wyniki masz w normiei z Maleństwem wszystko przepisowo, to nie ma się czym martwić.:-)

podobno jest wszystko w porządku :-) miałam tylko problemy z wybiciem bakterii w moczu. no ale jeśli tak to dobrze :-D może nie przytyję za wiele ;-)

Właśnie się ważyłam 7,5 na + .... chciałam mniej... kurcze a nie mam poczucia, żebym się jakoś strasznie obżerała... :-(

reklama
Widzę, że większość z nas mniej więcej podobnie przybiera. Ja od początku ciąży mam 7kg do przodu. Głównie to brzuch, ale buźka też mi się wyraźnie zaokrągliła i piersi o 2-3 numery większe:tak:

Do góry