reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Nie robię do końca, bo one obciążają kręgosłup. Nogi trzymam na ziemi niczym nie obciążam ani pod nic nie wkładam.

A widzisz....moze dlatego mi te brzuszki nic nie dawaly....bo wkladalam nogi pod kanape i podnosilam sie do konca...
A tak jak Ty robisz to pewnie miesnie inaczej pracuja.

reklama
Tu jest dużo fajnych podpowiedzi jak cwiczyc miesnie brzucha. Co prawda stronka ( i pisemko)jest dla facetów,ale to nie przeszkadza żeby wykonywać te same ćwiczenia:)...i cieszyć się super efektami:) ( ale bez obaw takiego kaloryfera jak faceci nie dorobimy się tak łatwo...grozi nam tylko efekt fajnego,plaskiego,lekko umieśnionego brzuszka)

Najszybszy sposób na mięśnie brzucha

A może któraś ma coś na biodra? Bo ja mam takie piękne kształtne schabiki na wysokości biodertak bliżej pleców. No i ramiona też raczej niestandartowe.:-):tak:

Czytając Was w kompleksy popadam. Flak wiszący z przodu, dupa jak szafa 4-drzwiowa.
Walcze ze steperem od lutego, ale efektów jak na razie brak. Po ciązy zostały mi 4 kg i pozbyć się ich nie potrafie...

Czytając Was w kompleksy popadam. Flak wiszący z przodu, dupa jak szafa 4-drzwiowa.
Walcze ze steperem od lutego, ale efektów jak na razie brak. Po ciązy zostały mi 4 kg i pozbyć się ich nie potrafie...

Ja to popadłam w komplesy, wagę mam jak przed ciążą...no ale w ciąży nic nie przytyłam...czyli po porodzie mi wręcz przybyło te pare kg, a że 4 lata temu po hormonach przytyłam 15 kg to mam duuużżżooooo do zrzucenia....:-( niestety....
No ale mnie zmobilizowałyście i jutro lece na aerobik...znaczy się to są ćwiczenia na maszynach aerobowych...bo tak to sama w domu się nigdy nie zmobilizuje a też brzuch tragedia, uda porażka no i te ramiona....ehhhhh...:-)

Monika przestań narzekać. Wcale źle nie wyglądasz. A dupy jak szafa to ty nie widziałaś chyba. Przeproś swój tyłeczek :-).

Jak cchesz zobaczyc pieciodrzwiowa to wpadnij do mnie na Nk szybko pozbedziesz sie kompleksów

Nie no następna. Wyluzujcie kobietki. Jesteśmy piękne nie tylko w oczach mężów/partnerów, ale również naszych dzieci. Czy coś więcej do szczęścia potrzeba? Chyba nie :-).

reklama
Do góry