reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

mi z ud wcześniej zleciało i z tyłka także :tak:
żeby dojść do wagi sprzed ciąży muszę się pozbyć jeszcze 2kg no i brzuch :wściekła/y: dlatego robię brzuszki ;-)
deli a ty ile brzuszków dziennie robiłaś?

reklama
Ja najpierw te a6w, a potem pzreszłam na zwykłe brzuszki, bo szybciej się robi i teraz robię po 120 :-) (nie chce przesadzić, bo ja po CC)
No mi ani dupcia ani uda w ciąży nie przybrały i nie chce by spadały. Lubię moje nogi :-) a patyczaków nie chce.

No i oczywiście 0 diety :-). Nie umiem nie jeść niezdrowych rzeczy :-).

u mnie też dieta odpada, nie potrafie się głodzić i nie jeść słodyczy ;)) zresztą karmię piersią i nie mogę nic nie jeść, bo ciągle bym była głodna no i co dostarczę dziecku...
na a6w nie miałabym ochoty, dlatego robię tylko brzuszki :)
ja także po CC

Jakaś do tyłu jestem. Ale skoro polecacie te ćwiczenia, to i ja spróbuje. Na dzień kobiet mam obiecany sterer od męża. Będę chodzić i seriale oglądać :D

Dziewczyny ja też już wróciłam do wagi sprzed ciąży. Pomogły mi ćwiczenia w basenie 2x w tyg. Brzuszki postanowiłam robić ale po 2 dniach postanowienie umarło śmiercią naturalną. Teraz mam nogę w gipsie więc trochę mniej się ruszam ale jak tylko go zdejmą to spływam znowu na basen. Trzeba wzmocnić ciało bo jakieś takie sflaczałe mi się zrobiło.

Besen... super. Tylko co z dzieckiem zrobie?? Przed ciążą chodziłam na aqua aerobic. Świetna sprawa. Teraz też bym chodziła, ale chyba z dzieckiem pod pachą...

Ja Hanię zostawiam mężowi... ale to faktycznie może być problem jak się nie ma z kim zostawić dziecka. Chyba że basen dla dzieci - z dziećmi ;) Ale to chyba droga sprawa ;)

Z tym basenem dobry pomysł. Musze zobaczyć czy mam jakiś w pobliżu otwarty do późna i wieczorami se wyskoczyć.
Basen zawsze super dużo wyciągał :-).

reklama
basen mam 15 km od domu i obiecałam sobie że jak będę miała wóz to zostawię mojego z dzieckiem i będę jeździć. Najpierw oblukam sama a potem będę brała małą;)
choć mam nadzieję ,że dużo wody nie wyleje jak taki wieloryb wpadnie do basenu hihi

Do góry