reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

jak mała skończyła 4 m-c osiągnęłam swoje optymalne 55kg, teraz waga czasem spada o pół kg, ale nie rośnie; i tak jest mi najlepiej z samą sobą:tak: choć jak porównam swój brzuch sprzed do tego teraz, to mogłabym jednak poćwiczyć; gdybym miała z kim zostawić małą, wróciłabym do tańca, on najlepiej rzeźbił całe ciało, a tak niestety muszę się pogodzić z nieco wydajniejszym brzuszkiem:tak:

reklama
jak mała skończyła 4 m-c osiągnęłam swoje optymalne 55kg, teraz waga czasem spada o pół kg, ale nie rośnie; i tak jest mi najlepiej z samą sobą:tak: choć jak porównam swój brzuch sprzed do tego teraz, to mogłabym jednak poćwiczyć; gdybym miała z kim zostawić małą, wróciłabym do tańca, on najlepiej rzeźbił całe ciało, a tak niestety muszę się pogodzić z nieco wydajniejszym brzuszkiem:tak:

a co trenowalas, bo ja mam ten sam problem, no moze brakuje mi 2kg do 55:-D

ja w ciazy przytylam 10kg i w 2 tyg wrocilam do swojej wagi czyli 52kg (171 wzrostu) a teraz waze 3kg mniej niz przed ciaza normalnie same kosci :szok:maly chyba tak ze mnie ciagnie bo caly czas karmie cycuszkiem:D brzucha tez nie mam naszczescie :):p

olenka, przy 164 to chyba taka normalna waga:-)

anitku ja nie trenowałam - samo spadło:-) a jeśli pytasz o taniec to towarzyski z mężem + sama chodziłam na latino:-) i wtedy odkryłam, że mam mięśnie na udach:-D
tak chodzilo mi o taniec; napisalam "trenowałas", bo ja sama tanczylam towarzyski przez 10 lat i w pewnym momencie swego zycia zrezygnowalam - teraz marze, zeby wrocic do tanca, chyba wlasnie do latino, chyba ze sie maz zgodzi to wtedy standard:tak: mialam cale cialko wyrzezbione, a teraz brzusio juz nie jest taki elastyczny, w polowie lutego zaczynam robienie brzuszkow

u mnie za tydzien minie 3miesiace odkąd zaczęłam walkę z kg i mam zamiar zrobić tu podumowanie wiec do usłyszenia za tydzien w sobote;-)

olenka, przy 164 to chyba taka normalna waga:-)

tak chodzilo mi o taniec; napisalam "trenowałas", bo ja sama tanczylam towarzyski przez 10 lat i w pewnym momencie swego zycia zrezygnowalam - teraz marze, zeby wrocic do tanca, chyba wlasnie do latino, chyba ze sie maz zgodzi to wtedy standard:tak: mialam cale cialko wyrzezbione, a teraz brzusio juz nie jest taki elastyczny, w polowie lutego zaczynam robienie brzuszkow

no to Anitek widze ze znalazlam kolezanke wagowa:tak: tez mi 2 kg do 55 zostalo, wzrost mamy taki sam jak Ty, tez mam zamiar zaczac cwiczyc brzuszki od lutego-
musimy sie dopingowac
chociaz nie bardzo sie widze z tymi brzuszkami- wolalabym poplywac
a najbardziej zaluje ze do karate nie uda mi sie narazie wrocic- tam to mi dawali wycisk:tak:

reklama
Anitek ja przy 164cm wzrostu waze 63 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
olenka kazdy z nas ma inna urode:tak:

no to Anitek widze ze znalazlam kolezanke wagowa:tak: tez mi 2 kg do 55 zostalo, wzrost mamy taki sam jak Ty, tez mam zamiar zaczac cwiczyc brzuszki od lutego- musimy sie dopingowac chociaz nie bardzo sie widze z tymi brzuszkami- wolalabym poplywac a najbardziej zaluje ze do karate nie uda mi sie narazie wrocic- tam to mi dawali wycisk:tak:
mewa w takim razie we 2 nam bedzie razniej; ja zaczynam 20;-)

Do góry