reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

jak mała skończyła 4 m-c osiągnęłam swoje optymalne 55kg, teraz waga czasem spada o pół kg, ale nie rośnie; i tak jest mi najlepiej z samą sobą:tak: choć jak porównam swój brzuch sprzed do tego teraz, to mogłabym jednak poćwiczyć; gdybym miała z kim zostawić małą, wróciłabym do tańca, on najlepiej rzeźbił całe ciało, a tak niestety muszę się pogodzić z nieco wydajniejszym brzuszkiem:tak:

reklama
jak mała skończyła 4 m-c osiągnęłam swoje optymalne 55kg, teraz waga czasem spada o pół kg, ale nie rośnie; i tak jest mi najlepiej z samą sobą:tak: choć jak porównam swój brzuch sprzed do tego teraz, to mogłabym jednak poćwiczyć; gdybym miała z kim zostawić małą, wróciłabym do tańca, on najlepiej rzeźbił całe ciało, a tak niestety muszę się pogodzić z nieco wydajniejszym brzuszkiem:tak:

a co trenowalas, bo ja mam ten sam problem, no moze brakuje mi 2kg do 55:-D

ja w ciazy przytylam 10kg i w 2 tyg wrocilam do swojej wagi czyli 52kg (171 wzrostu) a teraz waze 3kg mniej niz przed ciaza normalnie same kosci :szok:maly chyba tak ze mnie ciagnie bo caly czas karmie cycuszkiem:D brzucha tez nie mam naszczescie :):p

olenka, przy 164 to chyba taka normalna waga:-)

anitku ja nie trenowałam - samo spadło:-) a jeśli pytasz o taniec to towarzyski z mężem + sama chodziłam na latino:-) i wtedy odkryłam, że mam mięśnie na udach:-D
tak chodzilo mi o taniec; napisalam "trenowałas", bo ja sama tanczylam towarzyski przez 10 lat i w pewnym momencie swego zycia zrezygnowalam - teraz marze, zeby wrocic do tanca, chyba wlasnie do latino, chyba ze sie maz zgodzi to wtedy standard:tak: mialam cale cialko wyrzezbione, a teraz brzusio juz nie jest taki elastyczny, w polowie lutego zaczynam robienie brzuszkow

u mnie za tydzien minie 3miesiace odkąd zaczęłam walkę z kg i mam zamiar zrobić tu podumowanie wiec do usłyszenia za tydzien w sobote;-)

olenka, przy 164 to chyba taka normalna waga:-)

tak chodzilo mi o taniec; napisalam "trenowałas", bo ja sama tanczylam towarzyski przez 10 lat i w pewnym momencie swego zycia zrezygnowalam - teraz marze, zeby wrocic do tanca, chyba wlasnie do latino, chyba ze sie maz zgodzi to wtedy standard:tak: mialam cale cialko wyrzezbione, a teraz brzusio juz nie jest taki elastyczny, w polowie lutego zaczynam robienie brzuszkow

no to Anitek widze ze znalazlam kolezanke wagowa:tak: tez mi 2 kg do 55 zostalo, wzrost mamy taki sam jak Ty, tez mam zamiar zaczac cwiczyc brzuszki od lutego-
musimy sie dopingowac
chociaz nie bardzo sie widze z tymi brzuszkami- wolalabym poplywac
a najbardziej zaluje ze do karate nie uda mi sie narazie wrocic- tam to mi dawali wycisk:tak:

reklama
Anitek ja przy 164cm wzrostu waze 63 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
olenka kazdy z nas ma inna urode:tak:

no to Anitek widze ze znalazlam kolezanke wagowa:tak: tez mi 2 kg do 55 zostalo, wzrost mamy taki sam jak Ty, tez mam zamiar zaczac cwiczyc brzuszki od lutego- musimy sie dopingowac chociaz nie bardzo sie widze z tymi brzuszkami- wolalabym poplywac a najbardziej zaluje ze do karate nie uda mi sie narazie wrocic- tam to mi dawali wycisk:tak:
mewa w takim razie we 2 nam bedzie razniej; ja zaczynam 20;-)

Do góry