reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
u mnie juz 99 cm.......
Dziewczynki ja dzisiaj zrobiłam pomiary i 94cm teraz mój brzusio mierzy:-)
KASIRA jeśli nadal u Ciebie tyle samo to idziemy cały czas łeb w łeb
A widzisz zapomniałam Ci napisac jak było na usg, więc super, bedziemy miec synka ( ale to juz pewnie gdzies wyczytałaś) no, a tak poza tym to naprawdę jestem zadowolona bo super sprzęt i lekarz wszystko mi pomierzył i zbadał-budowę ciała, serca, mózgu.
Zrobił zdjęcie i nagrał filmik:-)
KASIRA jeśli nadal u Ciebie tyle samo to idziemy cały czas łeb w łeb
A widzisz zapomniałam Ci napisac jak było na usg, więc super, bedziemy miec synka ( ale to juz pewnie gdzies wyczytałaś) no, a tak poza tym to naprawdę jestem zadowolona bo super sprzęt i lekarz wszystko mi pomierzył i zbadał-budowę ciała, serca, mózgu.
Zrobił zdjęcie i nagrał filmik:-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
kamien spadl mi z serca!!!!!!!!!!
przytylam w tym miesiacu tylko 3 kg- myslalam ze duzooooooooooo wiecej !
a od poczatku ciazy mam na plusie 6 kg - mysle ze jak na 25 tydzien to niezle.
przytylam w tym miesiacu tylko 3 kg- myslalam ze duzooooooooooo wiecej !
a od poczatku ciazy mam na plusie 6 kg - mysle ze jak na 25 tydzien to niezle.
reklama
kochane ja pierwszy raz zmierzylam obwod pasa i na wysokosci pepka mam 98 cm ale do kruszzynek nigdy nie nalezałam ,. mam 176-177 cm wiiec pomimo to ze bebenik sporawy mało kto isie skapnie jak nie wie ze jestem w ciaży jak mam tym bardziej cos luznego ubrane ,,. piersi nie rosna a moze troszke zawsze mialam duze 75 E a teraz lepiej sie czuje w 80 E lub F i odziwooo moje cycki sa świetne zerooo rozstepow ale zuwazylam pare czerwonych małych co prawda rozstepow na pośladkach moze z 4 -5 kreseczek malutenkich ale widocznie cos sie juz robi ,,,, od poczatku ciazy 4 kg na plusie wiec uwazam ze tez nie jest tragicznie ale pewnie teraz co tydzien bedzie 1 kg przynajmniej do przodu ale coż wkoncu jestesmy w ciazy buzka
Podziel się: