reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
No dziewczyny to chyba od budowy ciała zależy. Ja np. nie wyglądam na wychudzoną, nawet jak przed ciążą ważyłam 51 - 53 kg. w zależności od pory dnia (bo czase po jedzeniu więcej). Lekarz mi powiedział, że np. dużo robi struktura kości. Z moich się śmiał, że mam pneumatyczne (tak jak ptaki - czyli puste w środku, więc dlatego takie lekkie). Tak więc przytyłam tyle co i wy. I wyglądam jak niezły grubas;-)

NO A JA WTURLAŁAM SIĘ NA WAGĘ I KU MOJEMU ZDZIWIENIU MOJE KILOGRAMY STOJĄ W MIEJSCU - 77 KG :tak: CZYLI OD POCZĄTKU CIĄŻY ŁAAA PONAD 20 KILOSÓW DO PRZODU :cool2:

Aa No A Waga Stoji W Miejscu Juz Jakieś Dwa Tygodnie Hehe Chyba że Się Zacieła I Dalej Nie Wazy Hehe ;-)

Mój brzusio niziutko i wogóle wogóle i od dłuGieGo już czasu w tali 113 cm :cool2: ...

KASIRKA kochana prowadzisz !! :-)

A wogóle moja babcia mnie zobaczyła wczoraj i mówi "o jezu " hehe chodziło jej że brzuch spadł nisko to i się duży wydaje i taką fajną minke zrobiła hehe ale się uśmiałam z tej mojej babuni ;-)

o powiekszylo mi sie 2cm, czyli 102 cm :tak:
a myslalam ze dzidzia juz nie rosnie, a tu waga jeszcze o 0.5 kg podskoczyla rowniez.
a tak pozatym to ostatnio wlaczyla mi sie faza aktywnosci, tak jak bym wyczuwala ze musze byc teraz gotowa na delivery service (czytaj: wydanie na swiat potomstwa wlasnymi silami:laugh2:) i skoro zaczelam sie wiecej ruszac cialo mi jedrnieje tak fajnie, obraczka znowu luzna, brak opuchlizn i wogole wracam do lask :cool2: :cool2: :cool2:

M-ktosiu tylko pozazdrościć ... ja to jak po schodach chodze zaczęsto to na następny dzien mam takie zakwasy że głowa mała hehe - kondycja zero normalnie aż wstyd ... ;-)

reklama
no ja po schodach to w ogole nie chodze, mam winde na szcescie ;-)
ale swietnie sie czuje od plywania, bo kregoslub odciazony, cialo lekkie a uklad wydolnosciowy i tak pracuje, podwyzszony oddech itp i zabka jak poplywam to i nozkami popracuje i ramiona sie wzmocnia i garb na pleckach maleje, wic dziewczynki na basenik kryty i plywamy zabka bo to najlepszy styl na plecy okragle i brzuch- polecam, polecam, polecam

Do góry