reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
och my dziewczyny;-) ;-) ;-) ta przekleta waga cale zycie musi byc pod kontrola hihihi:-) :-) :-) ja jak narazie 10kg do przodu i chyba wiecej nie przytyje, ale bardziej martwi mnie to ze mam juz prawie 3 podbrotki i zaczynym byc podobna do mojej babci:tak: :tak: :tak: no i nawet kolana mi napuchly:no: wygladam jak slon a raczej tak sie czuje:szok:

hihihihi chyba mnie nie widziałaś ..... jestem potworem!
a co do wagi to dwa tyg temu miałam 22kg do przodu więc nie masz co się łamać mam dwa razy tyle co Ty :-) ;-)

Noooo KASIRKA - jak zwykle rozmiarem przodujesz....:-D
SZMINA - a moze brzuś opadł i po prostu troszeczkę w innym miejscu się musisz mierzyc...sama nie wiem...:confused:

U mnie juz od jakiegos czasu 110 cm, nic sie nie powiększa....:-)

A u mnie powiem wam, że już nie tak źle z tą wagą. Dzis ważyłam się u lekarza i mam 13 kg do przodu. W sumie to poszło mi tylko w brzuch, ale widzę... tak jak Niczka...normalnie drugi podbródek...:baffled: i kiepsko to wygląda. Mam nadzieje, że wroce szybko do swojej wagi...

A u mnie 68 kg, czyli.... 16 kg do przodu.... nieźle...:szok: :szok: :szok: Ziarnko do ziarnka i sie zebrała niezła miarka...:-D
Ale po schodach jeszcze sobie wbiegam na trzecie pięterko...:laugh2:

Ja też 16 kg do przodu i niestety drugi podbrudek który doprowadza mnie do szału, zniosę wszystko tyłek, uda, piersi ale nie ten podbródek :wściekła/y:

reklama
u mnie ponad 73.5 kg czyli +11 kg i brzuch mi sie jeszcze powieksza :szok: dziecinka jeszcze rosnie, a ja myslalam ze to juz koniec tego tycia:dry:

Do góry