reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Właśnie zmierzyłam się i mi brzunio urósł przez 2 tygodnie kolejne 2cm i jest już 102cm - ciekawe czy to już końcowe centymetry czy jeszcze urośnie. Brzuszek mam nadal wysoko.

reklama
rowniutko +10 kg czyli 72.2 :-) czyli jeszcze przybieram :cool2:
koralek +12 to bardzo ladna waga, nie rob takiej minki, myle ze do +15 to wogole nie bedzie zadnego problemu, kwestia 2 miesiecy.
lenorek jako ze masz o 1 tydzien mlodsza ciaze ode mnie to ci te 8,5 kg jakos wybacze...:ninja2:

Dziewczynki dacie rade ;-) każda z nas jest bardzooo dzielna :-) tyle się nacierpiałyśmy i nadal cierpimy w ciąży to poród to będzie pikuś :-)

reklama
optymistyzna wiadomosc dla mnie - przez ostatnie 2 tygodnie przytylam tylko 0,5kg:tak: tak wiec na domowej wadze 10,5 do przodu :-) nie jest zle;-) dzidzia moja malutka w porownaniu do waszych bo 2300 wazyla kilka dni temu to chyba nie wiele...? kurczerobi mi sie druga broda i szyja powoli taka jak u zolwia:-D jeszcze troche to wogole jej nie bedzie widac:szok: no i stopy mi troche napuchly bo cisna mnie wszystkie buty:-D

Do góry