reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH LISTOPADOWYCH DZIECIACZKÓW

reklama
Czytając Wasze odpowiedzi zastanawiam się czy to jest forum o dzieciach urodzonych w listopadzie 2005 ??? Jeśli tak to nasze dzieci mają teraz po 20 mięsięcy czyli 1 rok i 8 miesięcy. Czy to możliwe, aby dziecko w tym wieku ważyło 6kg??? Przeciez dziecko kończąc pierwszy rok życia powinno potroić swoją wagę urodzeniową ...
Adrianuś ważył przy narodzinach 3kg. Ile waży obecnie to nie wiem, bo u nas w przychodni ciągle strajki, ale 3 misące temu ważył 10kg, więc myślę, że jego waga waha sie w okolicach 10 kg własnie.

mamusia Adrianusia chyba przeczytałas jakies stare posty, bo żadne listopadowe 05' dziecko teraz nie waży teraz 6 kg,
poczytaj ostatnie posty, to zobaczysz, ze nasze dzieci ważą w granicach 10-13 kg :-)

Może tak się właśnie stało, bo to jakieś niemożliwe mi się wydaje. Jestem tu nowa i chyba za bardzo nie umiem poruszać się po tym forum. Może spróbuje jeszcze raz czytać to od strony głównej. Ucieszyłam się, że znalazłam stronkę gdzie jest więcej mam i dzieciaczków w wieku mojego Adrianusia, ale coś nie potrafię sie tu odnaleźć ...

Marcinek waży 13.200 i mierzy 91 cm. Nie nadążam już także z wymianą butów. Mam wrażenie ostatnio, że nic innego nie zmieniamy tak często jak obuwie;-)

reklama
Witam, wpadam na forum z dużymi przerwami i spieszę aktualizować wzrost i wagę: Małgosia nadal jest w czołówce krasnali, waży niecałe 9kg przy wzroście 78cm, a je jak mały smok!

Do góry