reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Irmaa ale na zdjeciach Iza wygląda całkiem całkiem - miałam wrażenie po ostatnich że troche się zaokrągliła - tzn jest na pewno w sam raz :)
a mój zbój to po prostu dobrze zbudowany jest - i łapki i kolanka i dłonie - kostki takie solidne choć niektóre połamane ;)

reklama
Sandra po dzisiejszym mierzeniu i ważeniu

92 cm i 12, 3 kg :szok: rosnie mi ostatnio strasznie :-D

Chyba do grona wysokich sie zaliczamy :tak:Ciuszki na 92 i niektóre jak na przykład kurteczki na 98 cm
buciki ( pani jej zmierzyła nóżke wczoraj w Bartku) 23

rozmiar buta 22..z luzem..., a ja pinda kupiłam jej dzis 23...................prawie dwa palce moje za pietke wchodza...........Oj zdecydowanie za duze:baffled:bede na jesien:rofl2:

Rusałka ja tez kupiłam 23 duzo za duze chyba na jesien beda tez duze.Moze na przyszły rok na wiosne :-)chyba ze komus sprzedam:-)
Zuzia wyglada w nich jak kot w butach:-D

rany...............! Ola waży ponad 15 kg:-)! Ciągle doi butle z mlekiem. Dwa razy dziennie. Dobra jest!!!!!!! Ma to po mamusi... biedne dziecko

Witam dziewczyny! Ja u Was po raz pierwszy :) Ale też się pochwalę. Wera ma 21,5 m-cy, mierzy ok.92-93 cm i waży ok. 13 kg, buciki 23 są prawie na styk, więc lada moment trzeba kupować kolejny rozmiar. Ubranka zdecydowanie na 98 cm.

reklama
Martusia ma około 86 cm, w dniu przyjęcia do szpitala 11,3 kg (teraz troszkę mniej ale to przez chorobę, mam nadzieję, że szybko odbije), ubranka 86-92, buciki 22 jeszcze z zapasikiem :-) specjalnie wyrośnięta to ta moja panienka nie jest :tak:

Do góry