reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
My dzisiaj na szczepieniu byliśmy, przy okazji ważonko - 10 880g!!! w sumie nic dziwnego by w tym nie było gdyby nie to, że rok temu startowalimy z 2800g i z około 10 centyla wylądowaliśmy prawie na 75 !!! No a wzrościk jakieś 77/78 cm na stojąco

Odra świnka i różyczka
Ja już się zaczynam martwić czy mi się dziecko nie roztyło za bardzo :) no bo w tym wieku przybierać ponad pół kilo na miesiąc - to juz lekka prze4sada!!! a 2 miesiące tak pojechał ostatnio

Baśka gdyby Karolek za dużo ważył to by lekarz na pewno ci o tym powiedział, zresztą wydaje mi sie że nie waży dużo.:tak::-)
Ja tez niebawem bede musiała sie wybrac z Izą na kontrolę do lekarza bo już chyba ze 4 mies nie byłam, w domu jak ją waże to wychodzi ok 9 kg, wiec moja panna dba o linię, chyba chce dać mi dobry przykład ;-):-)

reklama
Marysi giną dwie fałdki na udach (jedyne jakie miała buuu) - ma 10300 w ubraniu i pieluszce. I UWAGA potwierdzone 78 cm wzrostu - na leżąco. A na stojąco to jej się nie da zmierzyć!!!:-(

Do góry