reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Wow-ale nam sie Kubiszon wyciagnal...Sumka ale ja nie uwierze do poki nam go nie pokazesz :-)

Z tym wzrostem na roczek to ja slyszalam ,ze do wzrostu trzeba dodac 100cm... ;-)

Moja to jakos tez zbytnio nie rosnie...Jest dokladnie taka jak Mati...ubranka na 86/92 cm...i ok.12kg...butki nosimy 22 ale juz wiosenne kupilam 23...a pampersy 5 ...

reklama
u nas ubranka 96-98, waga w ubraniu 12kg(na wadze u lekarza)- chudzina!..bez ok 11 kg (zjechała nam troche-bo ja wyciagneło:sorry2:..rozmiar buta 22/23

a Kubiszonek niezły "drongal" nam tu rosnie- Suminko- dawaj foty!..a stopa Karolka- heh niezłe "osiagi"...ja sie bałam by moja takiej nie miała- po swoim tausiu:-D47:baffled:ba - i chrzestnym:dry:..:-D

a wiecie, ze na moja Duske wciaz dobre bodziki rozmiar 74- tylko rekawy - z długich - sa- 3/4:-D:-D:-D u niej jej "szkity" daja takie wymiary- dłuuugosci

Wojciaszek też ma raczej krótkie nóżki, ale za to ma brzuszek okrąglasek. Tak więc mimo wzrostu 85 nosi spodenki 92 albo 98. Oczywiście pozawijane. Koszulki też raczej 98 są dobre.

Mati wazy kolo 12 kg
Pampersy 5
ubranka:spiodnie na 86 z Hm inne na 92
i odpowiednio koszulki i bluzy 92/98

musze go zmierzyc bo nie wiem ile ma wzrostu ale dosyc wysoki jest w porownaniu do innych dzieci z osidla..

Ola wzrost ok. 86, waga koło 11,5-12 pewnie będzie. Ubranka przekrój od 80 do 92, buty aktualnie 22. Raczej przeciętnie, ale po tatusiu ma takie pyzate policzki i wygląda na kluseczkę, wszyscy się dziwią jak mówię ile waży. Raczej po mnie taka drobinka będzie, pamiętam w 2 klasie ważyłam 19 kg.

reklama
Do góry