reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Hej :-) Ja z racji ze zawsze bylam za chuda to od 8 miesiecy stosowalam diete na przytycie:tak: A teraz... sama rosne bez wiekszych staran :-) I to co nie udalo sie przed ciaza, jako ze mam chopsia na temat ruchu, to w ciazy przytylam juz 2 kg :):-D:-D

U mnie 3 kg na plusie z tym,że przyznam,że ograniczam się z jedzeniem rzeczy, na które mam ochotę,ale są tylko pustymi kaloriami jak chipsy czy słodycze. Na starcie miałam 3-4 kg na plusie także teraz staram się uważać,żeby po porodzie nie wpaść w deprechę :-D Nie ograniczam się za to w jedzeniu zdrowych rzeczy jak owoce, warzywa, biały ser itd:tak:

Ja też 3 kg na plusie. Pewnie było by więcej, tylko że ja nie mam w ogóle na słodycze i kaloryczne przekąski ochoty. Jedyne co się skusze to lody.

U mnie niestety dużo na plusie ze względu na niedoczynność tarczycy:-(
A moja dzidzia waży już 312g:-)

Hej :-) Ja z racji ze zawsze bylam za chuda to od 8 miesiecy stosowalam diete na przytycie:tak: A teraz... sama rosne bez wiekszych staran :-) I to co nie udalo sie przed ciaza, jako ze mam chopsia na temat ruchu, to w ciazy przytylam juz 2 kg :):-D:-D

Kurcze, ja od poczatku ciazy tylko 1kg. Z tym ze ja przed ciąża mialam niedowage. Dalej wygladam jak kurczak z połknięta piłeczka...Nikka jaka to dieta na prztycie była, sprzed ciąży i jak sie teraz odrzywiasz ze tak ładnie bez przesady przybierasz na wadze?

reklama
Do góry