reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no ja tez się nie chamuje nic...ostatnio 4 na plus..zobaczymy ile dziś będzie
She*shu
Fanka BB :)
To Ty szczuplaczek jesteś -ja tak jak wspominałam mam zamiar po ciązy wrócić do wagi 55-może uda się 54 bo to moje optimum,ale zobaczymy jak to będzie;-)Mysia, she*shu ja też mam 158 cm i przy poprzedniej wizycie ważyłam 53,5 kg, czyli 1,5 na plusie, za tydzień dowiem się czy przytyłam, aż boje sie wejsc u niego na wage
karolinkare
ja to własnie przed ciaza 55 przy wzroscie 163 wiec na plusie 4 kg ale to ze wzgledu na to ze slodkie mi w glowce......
Kasias88
She*shu ja po ciąży chciałabym ważyć równe 50 kg hehe, ale to pobożne życzenie:-) nie wiem czy mi się uda, może jak będe kontrolować słodycze to dam rade
Zobaczymy jak dalej będzie z wagą, bo coś czuję że prześcignę Ciebie hehhe
Zobaczymy jak dalej będzie z wagą, bo coś czuję że prześcignę Ciebie hehhe
Sapik3
Zaciekawiona BB
Ja przed ciażą miałam nadwage masakra kiedyś ważyłam 58kg teraz 85 ale to wina cukrzycy, obecnie przytyłam 2kg jak narazie ale zaś nie moge jeśc smażonego i może dlatego tak mało przybrałam na wadze, obecnie w mojej chorobie zabronione słodkie i niegdy go nie lubiłam to teraz mnie ciągnie jak nie wiem hihihi Zazdroszecze Wam tak niskiej wagi mam nadzieje że jak urodze to zaczne wracac do siebie bo źle mi z tym jak nie wiem pozdrawiam
agamati1
A ja własnie się zważyłam i mam 3,2 kg na plusie od wagi wyjściowej, a 1,5 kg od poprzedniej wizyty (czyli od 31.03)
Aż strach się bać, co będzie dalej. W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg i liczę, że tym razem będzie mniejszy przyrost wagi.
Aż strach się bać, co będzie dalej. W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg i liczę, że tym razem będzie mniejszy przyrost wagi.
reklama
Beniaminka
Ja nadal 3 kg na plusie, nie chcę dużo utyć, bo w moim wieku trudniej się to potem gubi ale życzenia życzeniami, a czy będę wytrwała i konsekwentna okaże się :-| W poprzedniej ciąży przytyłam 17 kg! I to 8 w ostatnich 2 miesiącach, rostępy zrobiły mi się z dnia na dzień w 9 miesiącu, skóra aż piekła i swędziała , nie było na to sposobu.Ale to były ciepłe wakacje, i czeresnie pożerałam z pestkami prosto z drzewa całymi kilogramami, teraz muszę wyluzować.
Podziel się: