reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Dziewczyny u mnie 3,5 na plusie. Do tego po miesiacach, gdy nie moglam patrzec na slodycze przyszedl czas, ze moglabym ja pochlaniac bez przerwy:zawstydzona/y:i tak zauwazylam, ze od razu mi waga skoczyla:wściekła/y:

Mysia, she*shu ja też mam 158 cm:-D i przy poprzedniej wizycie ważyłam 53,5 kg, czyli 1,5 na plusie, za tydzień dowiem się czy przytyłam, aż boje sie wejsc u niego na wage:dry:
To Ty szczuplaczek jesteś -ja tak jak wspominałam mam zamiar po ciązy wrócić do wagi 55-może uda się 54 bo to moje optimum,ale zobaczymy jak to będzie;-)

She*shu ja po ciąży chciałabym ważyć równe 50 kg hehe, ale to pobożne życzenie:-) nie wiem czy mi się uda, może jak będe kontrolować słodycze to dam rade:-D
Zobaczymy jak dalej będzie z wagą, bo coś czuję że prześcignę Ciebie hehhe:tak:

Ja przed ciażą miałam nadwage masakra kiedyś ważyłam 58kg teraz 85 ale to wina cukrzycy, obecnie przytyłam 2kg jak narazie ale zaś nie moge jeśc smażonego i może dlatego tak mało przybrałam na wadze, obecnie w mojej chorobie zabronione słodkie i niegdy go nie lubiłam to teraz mnie ciągnie jak nie wiem hihihi Zazdroszecze Wam tak niskiej wagi mam nadzieje że jak urodze to zaczne wracac do siebie bo źle mi z tym jak nie wiem :) pozdrawiam

A ja własnie się zważyłam i mam 3,2 kg na plusie od wagi wyjściowej, a 1,5 kg od poprzedniej wizyty (czyli od 31.03) :(
Aż strach się bać, co będzie dalej. W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg i liczę, że tym razem będzie mniejszy przyrost wagi.

reklama
Ja nadal 3 kg na plusie, nie chcę dużo utyć, bo w moim wieku trudniej się to potem gubi ;) ale życzenia życzeniami, a czy będę wytrwała i konsekwentna okaże się :-| W poprzedniej ciąży przytyłam 17 kg! I to 8 w ostatnich 2 miesiącach, rostępy zrobiły mi się z dnia na dzień w 9 miesiącu, skóra aż piekła i swędziała , nie było na to sposobu.Ale to były ciepłe wakacje, i czeresnie pożerałam z pestkami prosto z drzewa całymi kilogramami, teraz muszę wyluzować.

Do góry