reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Dziewczyny u mnie 3,5 na plusie. Do tego po miesiacach, gdy nie moglam patrzec na slodycze przyszedl czas, ze moglabym ja pochlaniac bez przerwy:zawstydzona/y:i tak zauwazylam, ze od razu mi waga skoczyla:wściekła/y:

Mysia, she*shu ja też mam 158 cm:-D i przy poprzedniej wizycie ważyłam 53,5 kg, czyli 1,5 na plusie, za tydzień dowiem się czy przytyłam, aż boje sie wejsc u niego na wage:dry:
To Ty szczuplaczek jesteś -ja tak jak wspominałam mam zamiar po ciązy wrócić do wagi 55-może uda się 54 bo to moje optimum,ale zobaczymy jak to będzie;-)

She*shu ja po ciąży chciałabym ważyć równe 50 kg hehe, ale to pobożne życzenie:-) nie wiem czy mi się uda, może jak będe kontrolować słodycze to dam rade:-D
Zobaczymy jak dalej będzie z wagą, bo coś czuję że prześcignę Ciebie hehhe:tak:

Ja przed ciażą miałam nadwage masakra kiedyś ważyłam 58kg teraz 85 ale to wina cukrzycy, obecnie przytyłam 2kg jak narazie ale zaś nie moge jeśc smażonego i może dlatego tak mało przybrałam na wadze, obecnie w mojej chorobie zabronione słodkie i niegdy go nie lubiłam to teraz mnie ciągnie jak nie wiem hihihi Zazdroszecze Wam tak niskiej wagi mam nadzieje że jak urodze to zaczne wracac do siebie bo źle mi z tym jak nie wiem :) pozdrawiam

A ja własnie się zważyłam i mam 3,2 kg na plusie od wagi wyjściowej, a 1,5 kg od poprzedniej wizyty (czyli od 31.03) :(
Aż strach się bać, co będzie dalej. W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg i liczę, że tym razem będzie mniejszy przyrost wagi.

reklama
Ja nadal 3 kg na plusie, nie chcę dużo utyć, bo w moim wieku trudniej się to potem gubi ;) ale życzenia życzeniami, a czy będę wytrwała i konsekwentna okaże się :-| W poprzedniej ciąży przytyłam 17 kg! I to 8 w ostatnich 2 miesiącach, rostępy zrobiły mi się z dnia na dzień w 9 miesiącu, skóra aż piekła i swędziała , nie było na to sposobu.Ale to były ciepłe wakacje, i czeresnie pożerałam z pestkami prosto z drzewa całymi kilogramami, teraz muszę wyluzować.

Do góry