reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

U mnie na liczniku 58 czyli 3+:-:)-(Jestem gruba jak świnka, strasznie boję się przytyć bo ostatnim razem byłam już większa od wieloryba!!:wściekła/y:

reklama
3 tyg. temu byłam 2kg na minusie. Następne ważenie za tydzień :) Ale czuję po ubraniach, że urosłam.

W domu nie ważę się, bo mam tylko taką zwykłą i w dodatku starą, a ona kłamie ;/

U mnie 52 kg, czyli już 2+, martwiłam się bo na początku schudłam ale to normalne w I trymestrze, teraz maleństwo już zdrowo rośnie razem z mamusią :-D

moja waga z 1 kwietnia to 65kg - zatem 7kg do przodu od początku ciąży.
Już nie mam takiego apetytu jak na początku wiec waga już nie szaleje. Pewnie dobije jak w pierwszej do 75kg . :tak:

U mnie 68 kg, startowałam z 66 kg. czyli 2 kg. na plusie, na szczęście, tym razem lekarz chroni mnie przed niedoczynnością tarczycy, więc mam nadzieję, że nie dobrnę, jak poprzednio do prawie 90kg(przy wymiotach z krwawieniem z żołądka w 3 trym.- czyli absolutnym braku obżarstwa):szok::szok:Jem normalnie, chociaż wczoraj miałam jakiś większy apetyt. Mam nadzieję,że teraz mniej przytyj e, a więcej zrzucę po porodzie;-)Marzy mi sie dojście do ślubnej wagi 61kg;)

reklama
Do góry