reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
U mnie tylko 1,5 kg do przodu, za co ginek mnie pochwalił bo musze bardzo z wagą uważać, żeby jej nie stłuc w chwilach złości hi hi.:-D Nie no tak poważnie to nie mogę duzo przytyc, bo cukrzyca by mi groziła.

mam 173cm

Pierwsza ciążą:
waga startowa: 64kg i przytyłam do 75kg-zatem przytyłam 11kg
podczas karmienia spadłam do 58kg i nie mogłam wrócić do wagi pierwotnej. Nic nie pomagało.

Teraz (2 ciąża):
Waga startowa: 58kg
dnia 4 marca (czyli 13 tydzień wtedy był) miałam 65kg zatem do przodu 7kg
DOŻO. Z Maćkiem dopiero zaczynałam tyć :(
Jem jak głupia nie znam umiaru...

Ja zaczynałam z 58 kg teraz juz 3 kg do przodu:szok: Moja idelana waga to 54-55 kg także zaczynałam juz 3-4 kg na plusie-musze uważać i pilnowac się :tak:

reklama
wiecie co?????????/ ja jak ty wchodzę to mam kompleksy....wy takie chudzinki....ja się chyba nie będę w tym temacie udzielac hehehe

to zacznijmy od początku:-)...przed ciążą w 4 miesiące schudłam 7 kg z czego byłam cała heppyyy :happy2: na początku nie miałam karty ciąży więc nie wazyli mnie w klinice ale jak ważyłam się w domu to miałam 68 no i w 10 tyg ciąży już piguła mnie ważyła i tez 68...
czyli ogółem start z 68 na karku :-) no wizyta teraz niedawno czyli w 14 tyg i waga jaka? no 72 kg :szok: czyli 5 na plusie ale mój lekarz nie powiedział że za dużo więc jak dopiero weszłam tu do was to załamałąm się totalnie i ograniczyłam słodycze bo pewnie jakby mało było tego że mam tarczycę to jeszzce dojdzie mi cukrzyca :wściekła/y: a wcale się nie żdziwię :no: a teraz w domu się już nie waże moge co miesiąc wam zdawać relację ile mam do przodu :shocked2:

Do góry