reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

kasik u nas waza tylko w pampersie ale musi byc swiezo ubrany (niemiaszki sie boja zeby im nie nakupkal na wage :-D)

Moj dzisiaj wazyl 5925g a Ja ok 61 kg.

reklama
Jej jak zazdroszcze tym , ktore chudna. Ja odrazu po urodzeniu schudlam 5 kg i 5kg mi zostalo , bo przytylam 10 w ciazy - ale dzis stanelam na wage i jest to samo- nie chudne- i tak mysle co tu zrobic zeby cos ruszylo - duzo chodze , nie objadam sie .

Kasik - u nas w bodziaku:)ale bez pieluchy - bo jak pelna to ciezka:)

Filip wczoraj - 5060, Mama - lepiej nie mowic, wciaz 8 kg do wyjsciowej, a ta po rzuceniu palenia tez byla o jakies 5 kg do przodu, wiec jest co robic...a waga na poczatku leciala na leb, na szyje;) a teraz juz powolutku..ok. 1 kg tygodniowo!tym sposobem, sprawdzilam wczoraj, ze do swiat zostalo 8 tyg:)

kasik u nas waza tylko w pampersie ale musi byc swiezo ubrany (niemiaszki sie boja zeby im nie nakupkal na wage :-D)

Moj dzisiaj wazyl 5925g a Ja ok 61 kg.

dzieki za odp.
A u nas w ubranku był wazony dzisiaj i tydzien temu:rofl2::eek:.
I wazył dzisiaj 5150, wiec niby waga 4900. Ciekawe skad wiedza ile maja sobie odjac. A jakbym kamieni mu w rajty powkładała:-D Przez tydzien 400g do przodu, wiec chyba dobrze.

moja Myszka wczoraj 4700 :-) doktor odejmował wagę bodziaka i pieluszki (świeżo zmienionej, bop kupa była w korytarzu przed badaniem :-) ) a najlepiej bo dwa tygodnie temu było 4500 w ośrodku.. tylko nikt nie odejmował wagi dwóch pieluszek tetrowych, pampersa i bodziaka ;-D jak to w ośrodku.. mi dwa kg brakuje do wagi sprzed ciąży, ale przez tabsy waga stoi, więc trzeba w uruchomić hula-hop :-)

witam, my wczoraj się ważyliśmy i młody ma 5450 a mi do wagi wyjściowej brakuje jakieś 5kg od wczoraj zaczęłam biegać i hula hopem śmigać zobaczymy efekty:)

My dziś byliśmy w przychodni się zważyć i mały waży już 5700g i ma 57 co długości jestem strasznie z niego dumna bo przy urodzeniu ważył zaledwie 2050g:-)

reklama
My dzis po wazeniu 7tyg i 4 dni :) Filipek wazy 3,895 kg a ja 51kg :) i chyba Filipek z tego co widze wazy najmniej. U nas w przychodni waza maluszki tylko w pampersiku.

Ostatnia edycja:
Do góry