reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

kasik u nas waza tylko w pampersie ale musi byc swiezo ubrany (niemiaszki sie boja zeby im nie nakupkal na wage :-D)

Moj dzisiaj wazyl 5925g a Ja ok 61 kg.

reklama
Jej jak zazdroszcze tym , ktore chudna. Ja odrazu po urodzeniu schudlam 5 kg i 5kg mi zostalo , bo przytylam 10 w ciazy - ale dzis stanelam na wage i jest to samo- nie chudne- i tak mysle co tu zrobic zeby cos ruszylo - duzo chodze , nie objadam sie .

Kasik - u nas w bodziaku:)ale bez pieluchy - bo jak pelna to ciezka:)

Filip wczoraj - 5060, Mama - lepiej nie mowic, wciaz 8 kg do wyjsciowej, a ta po rzuceniu palenia tez byla o jakies 5 kg do przodu, wiec jest co robic...a waga na poczatku leciala na leb, na szyje;) a teraz juz powolutku..ok. 1 kg tygodniowo!tym sposobem, sprawdzilam wczoraj, ze do swiat zostalo 8 tyg:)

kasik u nas waza tylko w pampersie ale musi byc swiezo ubrany (niemiaszki sie boja zeby im nie nakupkal na wage :-D)

Moj dzisiaj wazyl 5925g a Ja ok 61 kg.

dzieki za odp.
A u nas w ubranku był wazony dzisiaj i tydzien temu:rofl2::eek:.
I wazył dzisiaj 5150, wiec niby waga 4900. Ciekawe skad wiedza ile maja sobie odjac. A jakbym kamieni mu w rajty powkładała:-D Przez tydzien 400g do przodu, wiec chyba dobrze.

moja Myszka wczoraj 4700 :-) doktor odejmował wagę bodziaka i pieluszki (świeżo zmienionej, bop kupa była w korytarzu przed badaniem :-) ) a najlepiej bo dwa tygodnie temu było 4500 w ośrodku.. tylko nikt nie odejmował wagi dwóch pieluszek tetrowych, pampersa i bodziaka ;-D jak to w ośrodku.. mi dwa kg brakuje do wagi sprzed ciąży, ale przez tabsy waga stoi, więc trzeba w uruchomić hula-hop :-)

witam, my wczoraj się ważyliśmy i młody ma 5450 a mi do wagi wyjściowej brakuje jakieś 5kg od wczoraj zaczęłam biegać i hula hopem śmigać zobaczymy efekty:)

My dziś byliśmy w przychodni się zważyć i mały waży już 5700g i ma 57 co długości jestem strasznie z niego dumna bo przy urodzeniu ważył zaledwie 2050g:-)

reklama
My dzis po wazeniu 7tyg i 4 dni :) Filipek wazy 3,895 kg a ja 51kg :) i chyba Filipek z tego co widze wazy najmniej. U nas w przychodni waza maluszki tylko w pampersiku.

Ostatnia edycja:
Do góry