reklama
przyszla_mama81
Mama81
Ja po porodzie ważyłam 55 kg a po dwóch tygodniach od porodu 53 i tak jest do teraz co oznacza 9 kg mniej niż przed ciążą ale ja chudłam przez całą ciążę. Mam nadzieję że moje hormony nie zaczną teraz świrować w drugą stronę bo u mnie wszystko jest postawione na głowie. A Szymuś teraz waży ok 6 kg
i przybiera na cycu ponad normę
irka252
Czerwcowa mama 2009
Ja mam 85kgu mnie poszło kilo w dół czyli waże 81 kg- jeszcze 6 do wagi sprzed ciąży i 10 dodatkowo ( marzenia)
![]()

No ale jak to mowi moj maz kobiety dzielimy na 2 grupy: szczuple i te co im wszystko smakuje

kalcha
Fanka BB :)
hehe a ja myślałam że tylko ja zatrzymalam się powyżej 70... obecnie 76 kg czyli tyle nim zaszłam w ciąże ale po przytyciu po odstawieniu tabletek do wagi prawidłowej zostało mi 10kg i nic się nie rusza... ale od porodu już 15 znikło ale jakoś tego nie widzę. Mo0ja kruszynka też rośnie jak na drożdzach dziś po wizycie 4880 a przy wypisie 3210 więc idzie jej to 
reklama
Kasik - u nas w bodziaku
ale bez pieluchy - bo jak pelna to ciezka
Filip wczoraj - 5060, Mama - lepiej nie mowic, wciaz 8 kg do wyjsciowej, a ta po rzuceniu palenia tez byla o jakies 5 kg do przodu, wiec jest co robic...a waga na poczatku leciala na leb, na szyje
a teraz juz powolutku..ok. 1 kg tygodniowo!tym sposobem, sprawdzilam wczoraj, ze do swiat zostalo 8 tyg
Filip wczoraj - 5060, Mama - lepiej nie mowic, wciaz 8 kg do wyjsciowej, a ta po rzuceniu palenia tez byla o jakies 5 kg do przodu, wiec jest co robic...a waga na poczatku leciala na leb, na szyje
Podziel się: