reklama
Moja waga tez zaczęła stac w miejscu, załamana jestem, od jutra brzuszki robie.
malgos zaszalałas 48 wow! jak ty to zrobiłaś kochana, ah jak ja bym chciała zrzucic chociaz te 7 kg do swojej wagi jeszcze już nie marze o tych 10 kolejnych. 16 juz zrzuciłam ale od dwóch tygodni nic ! nic w dół nie idzie;/;/;/
malgos zaszalałas 48 wow! jak ty to zrobiłaś kochana, ah jak ja bym chciała zrzucic chociaz te 7 kg do swojej wagi jeszcze już nie marze o tych 10 kolejnych. 16 juz zrzuciłam ale od dwóch tygodni nic ! nic w dół nie idzie;/;/;/
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dawid wazy 4100 a ja 48
małgoś dobiłaś mnie((((((((
u mnie nic nie idzie w dół... no oprócz samooceny(((((((((
mam 60 na liczniku i przez to tylko fochy na cały świat
lilu02
Fanka BB :)
matko małogoś pod koniec ciąży 58!!!!!!!!!!! to moja waga wyjściowa a nadal ważę 64kg....za to mała w 6 tyg. przybrała 1450g czyli jak na cycku bardzo dobrze!!!!!!!!!! moja waga też stoi w miejscu od urodzenia córki schudłam tylko 3 kg...
_koRba_
Fanka BB :)
moja waga to 52kg. Maly jak wychodzil ze szpitala mial 2840kg a tydzien temu mial 3640kg
reklama
Waga Adasia z piątku 5.450 (urodzeniowa 3.360). Ja 50.9, czyli mniej jak przed ciążą (52.2) - i ciągle spadam, a jem na potęgę!!!
Ps. Bałam się czy mały przybiera (kryzys laktacyjny) a w ciągu ostatniego tygodnia przybrał 0.5 kg [szok]
Ps. Bałam się czy mały przybiera (kryzys laktacyjny) a w ciągu ostatniego tygodnia przybrał 0.5 kg [szok]
Podziel się: