reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
A mój synek 4300g, niby 1kg przybrał od wagi z wypisu szpitalnego...a mi zostało 3kg wiecej jak przed ciaza i waga stoi juz 2tyg, wiec sie ciesze ze cosik mi zostało;)

Antos wazy 4500 czyli przybrał 1500 w niecałe 6 tyg. Pediatra powiedziała ze bardzo ładnie. A jesli chodzi o mnie to lepiej nie mowic, waga nie chce spadac, niestety:-(

Moja waga tez zaczęła stac w miejscu, załamana jestem, od jutra brzuszki robie.
malgos zaszalałas 48 wow! jak ty to zrobiłaś kochana, ah jak ja bym chciała zrzucic chociaz te 7 kg do swojej wagi jeszcze już nie marze o tych 10 kolejnych. 16 juz zrzuciłam ale od dwóch tygodni nic ! nic w dół nie idzie;/;/;/

dziewczynki ale ja wazylam przed ciaza 42 wiec dla mnie teraz te 48kg to jak zbawienie:) moj mowi ze korzystniej tak wygladam..pod koniec ciazy wazylam 58kg wiec 10 mi spadlo.

matko małogoś pod koniec ciąży 58!!!!!!!!!!! to moja waga wyjściowa a nadal ważę 64kg....za to mała w 6 tyg. przybrała 1450g czyli jak na cycku bardzo dobrze!!!!!!!!!! moja waga też stoi w miejscu od urodzenia córki schudłam tylko 3 kg...

reklama
Waga Adasia z piątku 5.450 (urodzeniowa 3.360). Ja 50.9, czyli mniej jak przed ciążą (52.2) - i ciągle spadam, a jem na potęgę!!! :)

Ps. Bałam się czy mały przybiera (kryzys laktacyjny) a w ciągu ostatniego tygodnia przybrał 0.5 kg [szok]

Do góry