reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Dawaj :D Spodnie mi z tyłka zaczynają lecieć :p

Moja Kaska wazy 4820 i ma 58cm - przy ur. 3220 i 51cm :) a mi spodnie z tylka leca :)

ja nosze juz spodnie sprzed ciazy, ale z tyłka to mi jeszcze nie spadaja. A waze 54.9, czyli do zrzucenia ze 3 kg. Ale jakos sie tym nie przejmuje, wcinam ile wlzie, a szczegolnie w nocy jak karmie Antosia

No ja już mieszczę się w swoje spodnie. Zostało mi jeszcze 10 kg ale to tylko masa a brzuszek zniknął. A mój Dawidek waży już 5130g i ma 60cm. Przy porodzie miał 3850g i 56cm:D

No to Julka dalej krasnoludek :) Wczoraj ważyła 3400 g, od wyjscia z KPN przybrala 1 kg , czyli w 2 tyg i 3 dni. Czyli rosnie, ma juz potrójny podbródek i papusne policzki , ale dalej taki okruszek malutki:)A ja ...nie mam pojecia ile waze, nadal nie mam wagi, ale w spodnie juz wchodze spokojnie, tylko persi nadal spore i wydaje mi sie ze miednica mi sie poszerzyla, bo czuje ze bioderka wieksze kosci sie rozeszly, ale dla mnie to na plus, nie krzywduje sobie , bo chuda w bidorach bylam.

reklama
gabawkocnu ladnie przybrala ostatnie 2tyg-400g wiec 6tydz 3950 z urodzinowej 2940g.
1szymsc-600g, a teraz 400g wiec drobna nadal ale dluga na 62cm.chuda i dluga

Do góry