reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Dawaj :D Spodnie mi z tyłka zaczynają lecieć :p

Moja Kaska wazy 4820 i ma 58cm - przy ur. 3220 i 51cm :) a mi spodnie z tylka leca :)

ja nosze juz spodnie sprzed ciazy, ale z tyłka to mi jeszcze nie spadaja. A waze 54.9, czyli do zrzucenia ze 3 kg. Ale jakos sie tym nie przejmuje, wcinam ile wlzie, a szczegolnie w nocy jak karmie Antosia

No ja już mieszczę się w swoje spodnie. Zostało mi jeszcze 10 kg ale to tylko masa a brzuszek zniknął. A mój Dawidek waży już 5130g i ma 60cm. Przy porodzie miał 3850g i 56cm:D

No to Julka dalej krasnoludek :) Wczoraj ważyła 3400 g, od wyjscia z KPN przybrala 1 kg , czyli w 2 tyg i 3 dni. Czyli rosnie, ma juz potrójny podbródek i papusne policzki , ale dalej taki okruszek malutki:)A ja ...nie mam pojecia ile waze, nadal nie mam wagi, ale w spodnie juz wchodze spokojnie, tylko persi nadal spore i wydaje mi sie ze miednica mi sie poszerzyla, bo czuje ze bioderka wieksze kosci sie rozeszly, ale dla mnie to na plus, nie krzywduje sobie , bo chuda w bidorach bylam.

reklama
gabawkocnu ladnie przybrala ostatnie 2tyg-400g wiec 6tydz 3950 z urodzinowej 2940g.
1szymsc-600g, a teraz 400g wiec drobna nadal ale dluga na 62cm.chuda i dluga

Do góry