reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
To i ja się pochwalę wagą moich bejbików: lewa 2560 prawa 2350 juz coraz wolniej rosną klocuszki jak to gin stwierdził same dzieci w brzuchu, ciasnota

moja waga to tajemnica, bo nie ważyłam się od ostatniej wizyty ale zakładam, że 20 na plusie jak nic :eek: natomiast pampuszek z dzisiejszego usg waży 3520 więc spoko , myślałam że bedzie wiecej.

wczoraj byly 3 tyg od narodzin Filipka i bylismy sie zwazyc. Maly wazy 3,360kg a ja 55kg :) Maly od wyjscia ze szpitala przytyl 510g a ja od wagi z przed ciazy zgubilam 3kg.

Mój bobo od wyjścia ze szpitala przybrał pół kilo ważył 3250 a teraz 3750 , pani dr powiedziała że to w normie, więc się nie martwię.

hejka my po wazeniu i mierzeniu
mala 4500 od urodzeniowej 1240
wzrostowo na 90 centylu ,ma 58cm

ja niestety nic nie chudlam,nadal ma te 3,5 kg zbedne plus jakies ze 3 moglabym jeszcze spasc

reklama
oj to moja Lili miała 2900 a teraz po 4 tyg. 3600
a ja hmmmmmmm nadal do zrzucenia zostało mi 5-6 kg okropnie dużo....nadal nie mieszczę się w zadne jeansy i chodzę tylko w dresach to mnie trochę dobija.....ale póki co jak chudnę a nie tyję jest ok:)

Do góry