reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

u mnie już 16 na + , ale to i tak dobrze bo przez ostatnie 3tygodnie tylko kilogram przytyłam, w czwartek mam wizytę u gina więc zważę się na jego wadze
mierzyłam brzusio na wysokości pępką-119 cm !:szok:

reklama
ja nie mam tu miary więc zmierzę się po powrocie z wakacji :) ale na ostatniej wizycie ważyłam niecałe 66 kg czyli mam prawie 8 kg na plusie, nie jest źle;-)

ja w 29 tydzien waga + 12kg, wiec w sumie trzymam się :) a jem wszystko i niczego( prawie) sobie nie odmawiam, mam zamiar dobic do 15kg i koniec :) albo 13-14 byloby idealnie..a w obwodzie mam 108cm :)

Widzę że ja w porównoniu do was to klopsik:-)

wczoraj jak byłam oddac krew do badnia to Panie pielęgniarki nie wiem skąd od razu wiedziały ze będzie chłopczyk, ale zdziwiły się ze jeszcze 2 miesiące mi zostały, myślały że niedługo rodze.

reklama
Do góry