reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

u mnie już 16 na + , ale to i tak dobrze bo przez ostatnie 3tygodnie tylko kilogram przytyłam, w czwartek mam wizytę u gina więc zważę się na jego wadze
mierzyłam brzusio na wysokości pępką-119 cm !:szok:

reklama
ja nie mam tu miary więc zmierzę się po powrocie z wakacji :) ale na ostatniej wizycie ważyłam niecałe 66 kg czyli mam prawie 8 kg na plusie, nie jest źle;-)

ja w 29 tydzien waga + 12kg, wiec w sumie trzymam się :) a jem wszystko i niczego( prawie) sobie nie odmawiam, mam zamiar dobic do 15kg i koniec :) albo 13-14 byloby idealnie..a w obwodzie mam 108cm :)

Widzę że ja w porównoniu do was to klopsik:-)

wczoraj jak byłam oddac krew do badnia to Panie pielęgniarki nie wiem skąd od razu wiedziały ze będzie chłopczyk, ale zdziwiły się ze jeszcze 2 miesiące mi zostały, myślały że niedługo rodze.

reklama
Do góry