reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

Hej dziewczyny, zajrzałam w ten kalkulatorek. I pewnie bym wzrastała wagowo z tymi wskazaniami, bo nieźle mi szło ;-) Jednak cukrzyca mnie przystopowała i jestem 3.5-4 kg na plusie od początku ciąży.Ważę ok 65 kg 28 tc), pisze około bo moja waga pokazuje 64 a u lekarza jest zawsze 1 kg wiecej.Ale tam waze sie w butach i ubraniu.
Powiedzcie mi dziewczyny jaki macie obwód brzuszka, bo ja oniemiałam, niby duzo nie przytylam a brzucholek ma ju zna wysokosci pepka 96 cm.Bez wciągania ;-)

reklama
Baniaminko u mnie to 104 cm,ale mój brzuszek jest wyjątkowo duży :-D Jak synuś wróci z wakacji to zrobię fotki-zabrał aparat ze sobą;-)

Hej Dziewczynki!
Po dzisiejszej wizycie (30tyg.+4dn) Malutka 1617g, ułożona główką w dół. Ja przez ostatni miesiąc przybyłam 1,5 kg,czyli jak dotąd ok 9,5kg:szok:

Ostatnia edycja:
ja tak patrzę to wg mojej wagi mam 5 kg na plusie czyli nie jest źle - choć to w sumie tak jak angelus pisała jeszcze 2 m-ce. A jeść się chce

reklama
Do góry