reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

U mnie to dopiero masakra.
21 tydzień ciąży i +10kg. Tyle to ja w pierwszej ciąży przytyłam!!!:no:
Dzidzia waży 350g i ma 17 cm bez nóżek :):tak:

reklama
Rany, jak ja Wam zazdroszczę:zawstydzona/y:.Dla mnie wejście na wagę to katorga. W poprzednich ciążach przytyłam równo po 10 kg. Dzieciaczki zdrowe, czasowe(prawie) i wagowe (starszy 2800g 4 tygodnie przed terminem,młodszy 3950g 2 tygodnie przed terminem).Teraz wystartowałam z wagą taką, z jaką rodziłam chłopaków, więc jestem załamana:no:. No, niby mówi się,że po 30-tce już nie jest tak łatwo utrzymać wagę i ciągle miałam schudnąć, a tu taka niespodzianka:szok::happy:- Dzidziuś. Boję się co będzie pod koniec,bo już przybyło mi ok.7kg. W piątek byłam na usg połówkowym(genetycznym) - Maleństwo waży 410g i ma chyba 14cm. Podobno dziewczynka,ale aż się boję cieszyć... No bo jak się okaże,że to nie do końca prawda???

reklama
Do góry