reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

reklama
Nie chcę straszyć tymi boczkami, ale po ciąży brzuszek szybko dochodzi do siebie, ale niestety boczki zostają-trzeba się z nimi mocno namęczyć:blink:

Nie chcę straszyć tymi boczkami, ale po ciąży brzuszek szybko dochodzi do siebie, ale niestety boczki zostają-trzeba się z nimi mocno namęczyć:blink:

mi szybko zniknęłay po pierwszej ciązy.Tylko cycki duże zostały.(puki karmiłam,potem niestety nie):-)

Rozalko-to szczęściara z Ciebie:tak: Większość moich znajomych właśnie z tymi boczkami najbardziej walczyła (ja też):sorry:
Wuzelek-tak trzymaj-pewnie dlatego się nie pojawiły, bo mało przytyłaś (chociaż ja też niedużo, ale są;-))

ja tez jakis większych boczków nie zauważyłam nawet moj mąż twierdzi, ze wyglądam lepiej niz przed ciążą :p bo wszystko w brzusio idzie:) ja sie zapytalam mojego męża czy bedzie mnie kochal jak bede miala obwisly brzuch bo podobno to po porodzie jest najgorszy problem bardzo często własnie to doluje kobiety:( moj mąż powiedział, ze tak, chyba, ze nie bede dbała, zeby wyglądał lepiej:)
więc czekam na jakieś dobre rady co do kremów na lepszy brzuś po ciąży + oczywiście ćwiczenia:)

Ja boczków nie mam jak na razie i mam nadzieję, że tak zostanie :)
Póki co przybrałam 5 kg (teraz jestem w 28tyg 4 dniu) i pewnie dopiero teraz zacznę nabierać dodatkowe kilogramy w szybszym tempie :)

reklama
Pajkaa-ja po porodzie używałam i będę teraz też używać (nawet już zakupiłam) poporodowy balsam regeneracyjny Musteli-byłam zadowolona i jedno opakowanie wystarczyło:tak:

Do góry