reklama
agulek80
Fanka BB :)
Marcin ok 6,1 kg a mi zostało 3 kg :-) Dziś Teściowa była mile zaskoczona, moim osiągnięniem;-) w sumie jeszcze nie minęło 3 m-ce od porodu, a w ciąży sporo przytyłam Wczoraj Mężuś, po chwilowej obserwacji mojego ciała w bieliźnie, powiedział, że już wyglądam ładnie :-)oczywiście wspiera mnie w moich planach schudnięcia jeszcze ok 7 kg:-)zobaczymy jak mi pójdzie;-)
weroneczka
Gratuluję Maleństwom przybierania a Mamusiom tracenia kilogramów.
Dzisiaj zaczynam dietę białkową. Na razie jest ok. Ale dłuuuuuuuuga droga do wymarzonej wagi. Trzymajcie kciuki.
Dzisiaj zaczynam dietę białkową. Na razie jest ok. Ale dłuuuuuuuuga droga do wymarzonej wagi. Trzymajcie kciuki.
Misssi
Mój Cezary waży dziś 7300, a ja hmm.. 10 razy tyle.
Trzymam kciuki weroneczka, ja nie mam nerwów na diety, licze że sadło samo się gdzieś stopi
Trzymam kciuki weroneczka, ja nie mam nerwów na diety, licze że sadło samo się gdzieś stopi
riba_1
Mamusia Olivka :)
weroneczko - rowniez trzymam kciuki ja wlasnie jestem na tej diecie - schudlam 5 kg przez 4 i pol tyg. takze nie za duzo, ale przynajniej zdrowo.
zostalo mi 3 kg do wagi z przed ciazy
zostalo mi 3 kg do wagi z przed ciazy
agusia26_26
Aktywna w BB
Gratuluję maleństwom ładnego przybierania a mamusią tracenia kg
Ja się dowiem dopiero 29.11 ile moj szkrab waży, mamy wtedy drugie szczepienie (13.11 ważył 4980), a ja niestety bardzo długa drogę mam przed sobą do powrotu do wagi sprzed ciąży do diet nie mam siły a na ćwiczenia brak czasami czasu
Ja się dowiem dopiero 29.11 ile moj szkrab waży, mamy wtedy drugie szczepienie (13.11 ważył 4980), a ja niestety bardzo długa drogę mam przed sobą do powrotu do wagi sprzed ciąży do diet nie mam siły a na ćwiczenia brak czasami czasu
A moj klocek wazył wczoraj 7260 czyli podwoił wage urodzeniawa- jestem przerazona tym faktem i dostałam opiernicz od pediatry ze przekarmiam dziecko oraz nakaz zmniejszenia ilosci posiłkow do 6 na dobe. Dzis w nocy Olus nie jadł od 20 do 5 rano i przezył jak sie budził dostawał pic.
reklama
mls
Finalnie mialam 10,2 na plusie, po 10 dniach od porodu bylo mnej o 8,1. Po ok 3 tygodniach wazylam mniej niz przed ciaza. Spodnie ktore kupilam jak nie iwedzialam ze jestem w ciazy ( starczyly mi do 20 tc ) przechodzily mi przez biorda. Najnizsza waga to 60,1, ale jak skonczylam z piersia to sie zaczelo i troszke przytylam i jest ok 63, czyli tyle ile przed ciaza. No ale brzuch jest inny, gorszy. i te rozstepy, ktore pojawily sie w 4 ostatnich tc :/
Mala w 12 tygodniu wazyla bez pieluszki 5855g i miala 62cm
Mala w 12 tygodniu wazyla bez pieluszki 5855g i miala 62cm
Podziel się: