reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

weroneczko - rowniez trzymam kciuki :) ja wlasnie jestem na tej diecie - schudlam 5 kg przez 4 i pol tyg. takze nie za duzo, ale przynajniej zdrowo.
zostalo mi 3 kg do wagi z przed ciazy :)
Eeee, a myslalam, ze wiecej sie schudnie na tej diecie. To przed slubem jak sie dietowalam (a diete mialam mniej restrykcyjna niz ta Dukana! chociaz odrobine do niej podobna) i bez cwiczen chudlam po 5 kg na 4 tygodnie...

A moj klocek wazył wczoraj 7260 czyli podwoił wage urodzeniawa- jestem przerazona tym faktem i dostałam opiernicz od pediatry ze przekarmiam dziecko oraz nakaz zmniejszenia ilosci posiłkow do 6 na dobe. Dzis w nocy Olus nie jadł od 20 do 5 rano i przezył:) jak sie budził dostawał pic.
hmmm, no wlasnie. Wszedzie pisza, ze 3 miesieczne dziecko powinno miec 6 karmien. A moj je wiecej razy. Ale po mniej, takze ilosc zjadanego mleka wychodzi taka sama.

A ja dzis zmierzylam swego krolewicza. MA 65 cm dlugosci. :)

reklama
Wojtuś waży 6300g czyli prawidłowo :-) ja 58,5kg i lece w dół choć nie chce być znowu taka chuda ale brak czasu i stres tak na mnie wpływają.
Bombusiu musisz mieć niezlego bicepsa jak nosisz takiego klocuszka;-)

Antoś waży 5900, a mamusia 75 (dieta DUKANA od niedzieli 14.11 zdzialala 5kg.!!!) ale do zrzucenia zostalo 15 przynajmniej( a juz 15 zrzuciłam- pod koniec ciaży było już 90, a zaraz po porodzie szybko spadło 9). Przed ciaza wazylam 70 kg. ale to przez leki hormonalne i rzucenie papieroskow, a moja prawidłowa waga i taka w ktorej sie najlepiej czuje to wlasnie 60kg. mam nadzieje ze sie uda!!:-)

Wojtuś waży 6300g czyli prawidłowo :-) ja 58,5kg i lece w dół choć nie chce być znowu taka chuda ale brak czasu i stres tak na mnie wpływają.
Bombusiu musisz mieć niezlego bicepsa jak nosisz takiego klocuszka;-)
ale Ci zazdroszczę ja przed pierwsza ciążą wazylam 55 a teraz prawie 70 .... coś te dzieciaki mi dodaja kilogramów a nie odejmuja, ja jestem niestety tym przypadkiem który podczas karmienia piersiątyle a nie chudnie :-)

reklama
Do góry