reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

ja zrzuciłam to 13 kg co przytyłam w ciąży i teraz waga stoi:( juz od tygodnia nic. w ciuchy z przed ciąży wchodzę tylko tak jak któraś pisała brzuch w niektórych spodniach muszę wywalić na wierzch a to juz mi się nie podoba bo taki flak, mimo smarowania kremami ujędrniającymi i noszeniem pasa.
a co do rozstępów to masakra bo w ciąży miałam tylko nowe na lewym udzie z przodu a jak wróciłam do domu i zobaczyłam mój brzuch w lustrze to myślałam że sie zaryczę:(
mam przy pępku, i po obu stronach brzucha na wysokości bioder, wyglądaja koszmarnie.

co możecie polecić na rozjaśnienie tych rozstępów? bo o tym że znikną to wiem że nie ma juz opcji:(

reklama
Ha!
Ciazowe kilogramy poszly wszystkie precz! Teraz jestem juz na minusie 1 kg mniej niz zapisane w ksiazeczce ciazy. Do wymarzonej wagi pozostalo 3 kg. Wbilam sie tez w szorty sprzed ciazy, ale ciasnawo mi bylo...poczekam niech sie jeszcze doopsko do kupy zejdzie, no chyba ze tak juz zostanie :/

Witam dziewczynki;)

GSC Ja na rozstępy kupiłam krem CEPAN jest niedrogi ok 20 zł, a ma taki sam skład jak inny tego typu środek na blizny który kosztuje 80 złotych.
Wyczytałam o nim na internecie.
Jak zobaczę efekty dam znać;)

GRATULUJĘ ZRZUCONYCH KILOGRAMÓW.

Jak czytam ten wątek to popadam w depresje:-( Ja w ciąży przytylam 22kg, a schudłam jedynie 10 kg :-( Nie wiem dlaczego waga cały czas mi stoi:-( Od kiedy tylko wróciłam ze szpitala codziennie sprzątam mieszkanie, chodzę na kilku godzinne spacerki, ćwiczę od 3 tygodni brzuch i nogi, a wyglądam jak w 4 miesiącu ciąży :-( Jestem totalnie załamana:-(

A oczywiście cały czas jestem na diecie matki karmiącej (raz zjadłam pizzę), a tak to cały czas jem gotowane indyczki, łososia lub inne rybki z parowaru i pije herbatki i wodę :-( No co z tą moją wagą:-(

Ostatnia edycja:
bogusia nie przejmuj sie. ja przytylam prawie 30 kg a jeszce 12 zostalo mi do zgubienia- waga stoi w miejscu od jakiegos tygodnia. mam nadzieje ze zgubie bo nie mieszcze sie w zadne spodnie z przed ciazy i ciagle w ciazowych chodze choc juz troche na mnie wisza ale co zrobic.

ja właśnie zaliczyłam wagę. Na koniec ciąży ważyłam 85 kg, a na samym początku 72 kg. Dzisiaj waga pokazała 74 :) te 2 kg zlokalizowane są dokładnie w moich udach i tyłku, bo nadal nie mogę wbić się w jeansy przedciążowe :/ Docelowo mam do zgubienia kolejne 2-3 kg żeby waga wskazywała 67-68 kg. Przy moim 180 cm i tak nie widać tych dodatkowych kg bo wszystko się jakoś wzdłuż rozkłada :p

sierpien8 też używam Cepanu, co prawda dopiero tydzień więc efektów jeszcze nie ma, albo ja ich nie iwdzę ale jestem dobrej myśli. Poza tym smierdzi jak jasna cholera, ale czego się nie robi dla urody.
U mnie po powrocie ze szpitala 10 kg i teraz waga stoi jak zaklęta a mi jeszcze 10 kg nadmiaru zostało. Zobaczymy!

jestem 10 dni po porodzie i waga pokazuje tę samą wagę co przed ciążą:) cieszę się bo to samo jakoś zleciało -13/14kg
mam nadzieje, że dalsze chudnięcie bedzie równie łatwe:))

co do rozstępów... a ten cepan można smarować przy karmieniu?????

reklama
Hej, ja jestem prawie 2 tygodnie po porodzie i waga wskazuje o 1 kg mniej niż przed ciążą. Co prawda mała bardzo dużo ze mnie wysysa a ja nie mam apetytu. Jem na siłę z myślą o córeczce i o tym, aby mieć pokarm.
Ze szpitala wyszłam w spodniach sprzed ciąży, za to nie mieszczę się w bluzki.

Do góry