reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
Hmmm u mnie z biodrami tak srednio, ale w spodnie żadne sprzed ciąży też jeszcze nie wchodzę... chodzę w "dżinsach" w których chodziłam w 5 miesiącu ciąży... Brzuch juz ledwo widoczny, ale tak jak ktoras z Was pisała nie taki jędrny jak kiedyś był tylko póki co taki dziwnie miękki. Poza tym brzuch - cały, pachwiny i nogi z tyłu od doopska aż po kolana mam jak murzyn... przez to robiłam za "królika doświadczalnego" na oddziale, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Pępek się chowa, ale jest ogromny. Zrobię kiedyś zdjęcie gołego brzuchola i wstawię. A w ogóle to mówili mi w szpitalu że mam z tym się wybrac do dermatologa bo to nie zejdzie samo bez "pomocy" maści itp. :-( No a kg wciąż mi ubywa i teraz do wagi sprzed ciąży jakieś 6-7 kg.
sierpien8
Dziewczynki a ja muszę się pochwalić, że 4 września zmieściłam się w jeansy sprzed ciąży.Co prawda brzuchol musiałam wywalić na wierzch, bo by się nie dopieły ale i tak cieszyłam się jak dziecko
Chociaż jeszcze długa droga przede mną.
Pozdrawiam
Chociaż jeszcze długa droga przede mną.
Pozdrawiam
luizka4don
no to super Ciamajdko jeny jak ja chcialabym miec mniej niz przed ciaza ... ale jeszcze 10 kg i bedzie moja waga tora chce uzyskac
nervita
hmm tak WAS czytam i zaczynam się sobą martwić !
po porodzie zrzuciłam jedyne 4 kg , czyli pozostało 5 kg !
a teraz jjem jak smok - czyli przybieram ;(
po porodzie zrzuciłam jedyne 4 kg , czyli pozostało 5 kg !
a teraz jjem jak smok - czyli przybieram ;(
Ciamajdka
Edusia'2010
madziujka zgubisz zgubisz.... przeciez Ty chudzinka przed ciążą byłas to i będziesz, zobaczysz
ja przymierzałam spodnie dzisiaj, mieszczę się w każde....
ale nie cieszcie się tak, ja mam do zrzucenia teraz jakieś 15 kg nadwagi żeby wyglądać przyzwoicie, bo laska to by ze mnie była jakbym zrzuciła jakieś 25
ja przymierzałam spodnie dzisiaj, mieszczę się w każde....
ale nie cieszcie się tak, ja mam do zrzucenia teraz jakieś 15 kg nadwagi żeby wyglądać przyzwoicie, bo laska to by ze mnie była jakbym zrzuciła jakieś 25
reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Ja tez mam mniej niz przed ciaza.. Jestem szczupla ale na nogach pojawily mi sie rozstepy prosze pomozcie co jest na nie dobre aby je zwalczyc bodoslownie zaatakowaly moje uda i lydki
Podziel się: