reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

wuzelku ale super- tez bym tak szybko chciala wrocic do swojej wagi. ja tydzien temu bylam 26 kg na plusie- w poniedzialek zobacze ile mi doszlo- pewnie kolejny kilogram bo ostatnio tak tyje.

reklama
Hej,
Czytam sobie i widzę, że nie jestem odosobniona w tym, że niewiele przytyłam. W sumie od początku +8 kg. Lekarz mówi, że ok, ale znajomi się ciągle pytają gdzie ja to dziecko mieszczę:-)
Przynajmniej po porodzie szybko wrócimy do formy:-)
Pozdrawiam

Dziewczyny nie gratulujcie, bo udziału w tym nie miałam-"stało się":) Sama nie wierzyłam, jak weszłam na wagę, ale wiedziałam, że muszę Wam napisać, żebyście się nie martwiły:)

Po dzisiejszej wizycie moge na 100 % powiedzieć że mam 14 na plusie. Przy czym ostatnie 4 kg przybyły mi przez 3 tyg :szok: Ale wcześniej w szpitalu schudłam 1-1,5 kg więc się wyrównało ;-)

reklama
:szok:

u mnie po weselichu...+ 14.... o mamciu... ale dostane opr od lekarza...
od jutra tylko warzywka... może do soboty do wizyty cosik spadnie.....
już się boje...:/

:szok::szok::szok:

Do góry