reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

Po wczorajszej wizycie 1,4 na +, od poczatku ciąży 11 kg (od schudnięcia), 8 kg od pierwszej wizyty. w brzuszku 123 cm.

reklama
Ja jaj narazie obwod brzucha 113cm a waga od najwiekszego schudniecia +23 a od wagi z przed ciazy +18 kg:p zobacze jutro ile jeszcze mi sie przytyło;p

u mnie dzis bez zmian od odstatniej wizyty, czyli wychodzi 11-12kg:/ nie ma rewelki, ale ten nie jest zle, bede sie starala to utrzymac... zobaczymy jak wyjdzie;p

Chyba mam złoty medal w kwesti przytycia od mojej wagi z przed ciazy 22+ a od schudniecia najwiekszego +25 ja juz doslownie sie turlam moje kolana nie wytrzymuja takiej wagi;p

Chyba mam złoty medal w kwesti przytycia od mojej wagi z przed ciazy 22+ a od schudniecia najwiekszego +25 ja juz doslownie sie turlam moje kolana nie wytrzymuja takiej wagi;p

to rowno idziemy bo ja tez 25 kg na plusie. w poniedzialek sie okaze - moze nawet wiecej ale mam nadzieje ze nie.

reklama
Do góry