reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

Patryś w dwa misiące i 5 dni po urodzeniu waży 6100.:-)
KASIRKA no to dogonił Twojego Maciusia, zobaczymy jak dalej nasze chłopaki będą rosły:happy:

reklama
Moja Alicja była ważona w piątek i miała wtedy 5720g. Widać już, że chłopcy przybierają więcej na wadze mimo, że młodsi pare dni od mojej dziewczynki:tak:

Np Mona ładnie ładnie :tak:
Ciekawe ile mój chlop już waży ale dopiero się dowiem 28 czerwca jak pójde na drugie szczepienie.

Moj Kubuś w zeszłą środę (7 tydzien) ważył 4430 g:-)
Ciekawe ile ma teraz....pojde w srode to sie dowiem. Przychodnia blisko i mogę sobie co tydzien podejsc na samo ważenie :tak:

waga z dnia dzisiejszego 5500, 100 gr przybrala Emilcia w tydzien :tak:wzrost bez zmian bo 60 cm a obwod glowki 39,5. U nas mozna wypozyczyc wage z apteki,placi
sie kilka € za dzien i mozna wazyc niunie codziennie:tak:

Po dzisiejszym ważeniu - 200 g do przodu w ciągu 6 dni, czyli Kuba waży 4630 g:-) (8 tygodni bez jednego dni).

reklama
Ja jutro jak pojde na szczepienie, o ile pojde wogole, to konicznie poprosze o zwazenie malej jesli nie beda mieli tego w planie. Nie wiem ile wazy moje dziecko:szok::shocked2:!

Do góry