reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

hej kochane ja tak na moment tylko odwiedzam was jestem u tesciow wiec korzystam z dostepu dop netu pieknie wasze cuda przybieraja na wadze ,, moj juz tez sie pulpecik robi jak sie urodzil wazyl 3500 a jak wychodzilismy ze szpitala to 3400 a jak miał 2 tyg i 3 dni poszlismy z nim do lekarza to juz wazyl 4070 prawie 700 g ciagu dwuch tyg oj mały grubasek rosnie nam ..teraz we wtorek skonczy miesiac a jak bedzie mial 6 tyg mamy jechac do lekarza i pewnie tez ponad 5 kg jak nie lepiej ,, bo cały czas by przy cycu siedział :) pozrawiam

reklama
Dzisiejsza waga Oliwierka:
W dniu wyjscia ze szpitala;3360g
Dzisiaj po 13 dniach:4150g.
A tak sie balam ze malo przybiera przez to ulewanie a tu tak niespodzianka !!!!

nasza Emilcia przy porodzie wazyla 2860 a miesiac temu mial juz 3950 :-)teraz nie wiem ale mysle ze przytyla bo papelkow dostala i nozki takie pulchniutkie:tak:w nastepnym tygodniu pierwsze szczepienie wiec i zwazona bedzie no i wtedy sie dowiem i zaraz wam napisze:tak:
mam pytanko : gdzie mozna pisac o problemach z dzieciaczkami chodzi mi o kolki,katarki, ulewanie itd jest taki wateczek juz?

Ja wczoraj bylam z mala u lekarza i zapomnialam powiedziec zeby ja zwazyli :eek:. A myslalam o tym i myslalam zeby tylko nie zapomniec. Ale ze mnie roztrzepana matka :baffled:.

Mój Patryś 1,5miesiąca po porodzie wazył 5300 (waga przy wyjściu ze szpitala 3650), obwód główki 39 (przy porodzie 35cm), obwód klatki 40cm (przy porodzie 34cm).

... mój przy wyjściu 3200g... czyli przybrał 1.5 kg

ale te dzieci wszystkie standardowe przy urodzeniu... mój też 34cm w klacie i główce

reklama
Do góry