reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

elcia wlasnie napisalam na nowosci w brzuszkach naszych maluszkow zeby tu za bardzo nie zasmiecac, wszyscy jak go widza to mu daja minimum 9 miesiecy :))))))))

reklama
Ewejda dobrze ze Zaki jest taki długi to nie widac po nim tej wagi
dla mnie to sa kolosalne cyfry bo moja mał tylko na cycusiu wazy ok 7400 dzis ja zwaze to napisze

Elcia, no to jak na samego cycusia, to tez masz juz klocuszka;-) Moja teraz jakies 6300 wazy, wlasnie tylko na cycu + ostatnio niewielkie ilosci kaszki rano na poprobowanie i znikome ilosci owocow:)
Wiec jak dla mnie wagi grudniaczkow sa imponujace:-) Ale o ile dzieci nie maja przez to problemow zdrowotnych, to wedlug mnie wszystko ok.
Ataata, wiec mam nadzieje, ze Darusia jakos wyjdzie szybciutko z tej krzywicy bidulka!

Mi lekarka zabroniła Magdzie kaszkę dawać, bo podobno komórki tłuszczowe które teraz się tworzą to już nigdy nie znikną, mogą być mniejsze lub większe ale już nie znikają, powiedziała mi że Magda będąc nastolatką będzie miała do mnie potem pretensje o te kaszki, więc żegnaj kaszko. No bo moja Magda po kaszkach waży 8,600 kg. Fakt że jest długa (nie wiem po kim:baffled:) ale mimo wszystko to za dużo:sorry2:

Annn dokładnie to samo ostatnio słyszałam - ze raz wytworzonych komórek tłuszczowych się nie pozbędzie . i ze wiekszosc grubasów to błedy zywieniowe z pierwszych lat zycia. taaaka odpowiedzialnosc!

Niestety to prawda! Już od samego poczatku trzeba uwazać...:tak:
(To ja chyba bede dawała małemu samą wodę:rofl2:)

no wlasnie...dlatego ja tez kaszek nie daje:tak: no i jakos przestalam sie juz zamartwiac ze czasem nie chce mu sie jesc...

reklama
Marcel dzisiaj ma 5 miesięcy i 9dni i waży 7.520. Przez ostatnie trzy tygodnie przytył tylko 120 gram, ale ja się tym nie przejmuję bo widzę jak dużo on się rusza. Zreszta ciągle jest w normie.
Viki u mnie jest to samo. Nie zje teraz to pewnie później nadrobi:tak:

Do góry