reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

reklama
Moja Kruszynka w dniu dzisiejszym ważyła 5850g, a wzrostu 62cm ;-) Dzięki temu możemy jeszcze troszkę przyoszczędzić na ubrankach ;-):-p

Gajutek w dniu dzisiejszym wazy 7.180 a wzrost to nie wiem :)) ma 4 miesiace i 20 dni.

Ataata wow :szok::szok:

A ile Wy tej kaszki dajecie, raz dziennie czy wiecej??. Moj zjada przed snem ok 150 i 30 kwietnia tylko 6 kg wazyl??
Jutrzenko teraz to juz tylko na noc: 180ml wody 6 miarek mleka 4 miarki kaszki i wychodzi ok 220ml jedzonka z czego darucha zjada.... 220ml:szok:;-):-D

Ale jazda, to Darucha z tych Pudzianów widze, jedna z "większych" grudniówek, ale ona pewnie Pabla chce przegonić i to temu;-):laugh2:

Lukasz jak mial 4 miesiace i 3 tygodnie wazyl nieco ponad 7600g i mierzyl 65cm.
Dziwna sprawa z ta dlugoscia bo body to 74 za male :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a z pajacami jeszcze inna sprawa

e soida to zależy od firmy czasem nóżki są dłuższe czasem korpusik tak ja w stanikach co firma to inny rozmiar
Kuba tez nosi body na 74 a inne ma na 68 a ma 65 cm i wszystko dobre

no wlasnie grzechotka masz racje!! mnie najbardziej wkurzaja ciuszki z H&M bo sa dla mnie beznajdziejne pod wzgledem rozmiarow.

witam kobietki to KSAWERY 3dni po urodzeniu waga jak się urodził 3400 i wzrost 57

Załączniki

• zdjecia 001.jpg
    zdjecia 001.jpg
    175,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
a teraz ma wagę 7950 a wzrost 69 w poniedziałek po szczepieniu

Załączniki

• DSC00037.JPG
    DSC00037.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00049.JPG
    DSC00049.JPG