reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

reklama
No wreszcie i ja moge tu coś wpisać

Kubuś 4 miesiące i 17 dni 7600 (dodam że tyle dokładnie obstawiałam mam po prostu wagę w rękach:-D) i 66 cm

wielkich rewelacji nie ma jest w normie:-D

Kurcze dziewczyny z tego co piszecie to mój chłopczyk wagowo nie odbiega od Waszych dzieciaczków. To dlaczego mi mówią, że jest zagruby? Mając 4 mies. waży 7300- 7400. Wam też tak lekarz mówił??

nie mój powiedział że mieści się w siatce centylowej jak mój waży 7600 to 7300 też się mieści

może twoj lekarz jest zwolennikim tych chudzinek biednych a dziecko musi mieć trochę ciałka:-D

Julka też waży teraz z 7500g i wcale mi pediatra nie powiedziała że za gruba.
Cytuje "zdrowy wygląd, po prostu dziewczyna wszystko ma na swoim miejscu" :-D
Bez sensu, jak taka dzidzia może byc za gruba...

mi powiedzieli ze pablo wygląda dobrze:-D ze mam sie nie martwic oponkami i serdelkami a nogach bo to wybiega a i niedlugo rozpocznie sie prawdziwe ząbowanie to wtedy dzieci tez mniej przybierają.ale ze za gruby jest to nie uslyszałm;-)Pabo wogole jest duzy jak na 4 miesiace:tak:

Kurcze jak tak patrze ile te Wasze maluszy waza to sie martwie czemu moj wazy tak malo. Tylko 6100 :szok::szok::szok::szok:. Kurde ale mi tez nie mowili ze to malo. Juz sama nie wiem co o tym myslec.

reklama
Jutrzenka, nie martw się na zapas, każde dziecko inaczej rośnie ;-) Pocieszę Cię, że mój Oliś w niedzielę ważył 5700, a wzrostu ma 62 cm :-) Na więcej czasu starczy nam sił, żeby dzieciaczki na rękach nosić:-D

Do góry